Stormptp PTP ile para kazan [botlu] (SCAM)

Başlatan tolgahanuzun, 07 Şubat 2014, 00:18:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Jingling'ten bir hayır göremedim, sildim. Kullanmadığında açılışta çıkmasın diye bir ayarı var mı? Çoklu hitleap hesap kullanmayı düşünmüyorum. Bir ara kullanmıştım öylesine. Birini wiever eklentisinden birini siteden giriyordum işim bitince çıkış yapıyordum. Üyelik aldığımda silmiştim aynı IP olursa hak iddia edemezsin diyordu, yasak yani. Free denenebilir hatta chrome, firefox gibi farklı server'lardan ayrı hesaplarla giriş çıkış yapılabilir.

tolgahanuzun

Aynen öyle :) Hitleap normalde 2 tane programı çalıştırmasına izin vermiyor aynı ip olduğu için ama ben o sorunuda çözdüm. Yarın kısa sürede 250 puanı geçerim diye düşünüyorum.

Coulers79

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 01 Mart 2014, 19:49:49
  Ödeme yaparken uye secıyor o zaman. ödeme alamadım cunku ben halen beklıyor.

Alıntı yapılan: Coulers - 13 Mart 2014, 23:24:32
  Ödemeler kaç günde geliyor?

Bende 12'sinde ödeme istemiştim, gelecek mi belli değil. Gelmeyecekse boşa uğraşmayalım.

tolgahanuzun

ödemeler gelirde bugun benim çok az sayım oldu. Sitede sıkıntımı var ne?

Coulers79

Geldi, ödemeler hafta sonuymuş sonradan gördüm.

tolgahanuzun

Hitleap şuan iyi kazandırıyor haberiniz olsun arkadaşlar. VPS attım günde 300-400 puan getirisi oluyor. Vps 7 tl aldım. Kendi parasını çıkartacak gibi :D

engin0812

ben bu sistemi anlamadım 150   200 hit e 3  4 puan anca verıyor :( sizdede böylemi

hitleapta linkleri kaç saniyeye ayarlıyorsunuz?

tolgahanuzun

Alıntı yapılan: engin0812 - 27 Mart 2014, 00:40:42
ben bu sistemi anlamadım 150   200 hit e 3  4 puan anca verıyor :( sizdede böylemi

hitleapta linkleri kaç saniyeye ayarlıyorsunuz?
hocam şöyle. Gün içerisinde oluyor 1 saat puan vermiyor 1 saatte de  50 puan birikiyor. :) 24 saat içerisinde en az 300 puanı gördüm. VdS ile açık kalıyor kasıyor kendini. VDS up down için aldım up down yapıyorum ayrıca hitleap çalıştırıyormm

engin0812

Alıntı yapılan: tolgahanuzun - 27 Mart 2014, 01:08:55
hocam şöyle. Gün içerisinde oluyor 1 saat puan vermiyor 1 saatte de  50 puan birikiyor. :) 24 saat içerisinde en az 300 puanı gördüm. VdS ile açık kalıyor kasıyor kendini. VDS up down için aldım up down yapıyorum ayrıca hitleap çalıştırıyormm

24 saat hit gondercez 0,30 $ alıcaz bu kadar hitle daha fazla kazanılabilen sistemler vardır mutlaka çok uzun iş bu  :(

tolgahanuzun

Alıntı yapılan: engin0812 - 27 Mart 2014, 02:25:40
24 saat hit gondercez 0,30 $ alıcaz bu kadar hitle daha fazla kazanılabilen sistemler vardır mutlaka çok uzun iş bu  :(
Ben bulamadım başka hocam diğerleri hep tırt :) Ben vds ile yaptığım için sıkıntı çekmiyorum.