Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Alıntı yapılan: ballondor - 02 Mayıs 2014, 18:39:35
çok tatsız olmuş bu :)

Evet oyle oldu. Probux sitesinde reklam sayisi baya artmisti. Bu sekilde azalacagini dusunuyorum. Ama bizim icin 20 dolar zarar oldu.

cihan77

@Ballondor

2-2. 4$ ve 3-2. 3$ slot ucretleri olan $7 dolari sabah bilqin payza olarak odedi.

Coulers79

Slotlara zam yapmak daha mantıklı. Ebe pro ebe pro oka zam olur mu?  :g

hakanatik01

zammın faydasıda olur belki reklam veren sayısı azalınca reklam gösteriminiz de artarmı ki acaba...

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Mayıs 2014, 00:03:31
zammın faydasıda olur belki reklam veren sayısı azalınca reklam gösteriminiz de artarmı ki acaba...

Gösterimi bilmemde muhtemelen gelen dr sayısı artabilir reklam sayısı azalınca..

Bu zamma istinaden milletin fusebux ve zapbux kayması söz konusuda olabilir..

cihan77

Aslinda yeni bir acilim yapmamiz lazim. Clixsense,Probux,Neobux,Fusebux, ve digerleri.

Birde neobux ve probux gosterimlerinin cogu bot olarak goruyorum. Bir bakiyorsun ara sira ayni sitelere ref geliyor bir bakiyorsun hepsi birden kesiliyor. Aslinda tik alsak daha mantikli cunku bazen 10000 tik aliyorum bitmek bilmiyor ama bir gunluk reklam verince 20000 hit ilk 10 dakikada geliyor. Acaba neden?

@Coulers79

Kimseden ses cikmiyor buyuk olasilik dedigini yapacam.

@hakanatik01

Eger rekabet icinde olduklarimiz veya slotlardaki siteler reklamda donmese daha dr gelmesi muhtemeldir. Bence gosterim ayni olur ama donen reklam sayisi azalinca dr cok alinabilir ama buda gecici diye dusunuyorum. Yeni zamlar fusebux ve zap icin gelebilir.

Calyente

Neobux ve Probux reklamlarında ben de bot kullanıldığını düşünüyorum. Diğer sitelerde de var mıdır... neden olmasın? :)

hakanatik01

neo ve pro diğerlerine göre birkaç gömlek öndeler bot tedbirleri konusunda yapmaz öyle şeyler :P :) nerden biliyorum ben bilirim :P :D Ne olursa olsun en iyi sonuçlar bu  iki sitedeyse başka çaremizde çok yok gibi :)

cihan77

Ama ben sitemize gonderilen ping ile yapay hit olusturdugunu dusunuyorum. Hepsini demiyorum. En azindan gosterimin yarisina yakin bot diye dusunuyorum. Ne yazikki sonuclar o iki siteden aliniyor bunuda Hakan soyledi  -:)) Bende katiliyorum.  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 03 Mayıs 2014, 00:05:33
Gösterimi bilmemde muhtemelen gelen dr sayısı artabilir reklam sayısı azalınca..

Bu zamma istinaden milletin fusebux ve zapbux kayması söz konusuda olabilir..

Demekki en kısa zamanda, onlara da zam gelecek :D