Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Mayıs 2014, 01:23:39
Demekki en kısa zamanda, onlara da zam gelecek :D

Yav şu zapbux hitini merak etmiyor değilim hee.. düz mantık 40-50K arası hesapladım ama o kadar gelirmi bilemedim..

cihan77

Bu site (Eazybux)  (scm)  icin slot satin alinmis. Degistireyimmi?

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 03 Mayıs 2014, 01:32:00
Yav şu zapbux hitini merak etmiyor değilim hee.. düz mantık 40-50K arası hesapladım ama o kadar gelirmi bilemedim..

Reklam ilk verildiğinde daha önce izleyen olmadığı için hit yüksek gelir, 1-2 saat sonra düser, benim görüsüm bu yönde :D

hakanatik01

Scam olduğuna eminmisin yahu bizim forumda da tanıtımı var ya neden taşımadık öyleyse bilgi nerdeydi scam la ilgili bende bir bakayım konuyuda illisionist açmış reklamıda o vermek istemiş scamsa taşıyalım konuyuda  ;

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Mayıs 2014, 01:52:04
Scam olduğuna eminmisin yahu bizim forumda da tanıtımı var ya neden taşımadık öyleyse bilgi nerdeydi scam la ilgili bende bir bakayım konuyuda illisionist açmış reklamıda o vermek istemiş scamsa taşıyalım konuyuda  ;

Emin degilim ama 20000 uyesi olan bir refback sitesi scam diyor.

illisionist

Eazybux sitesinin scam olup olmadığı konusunda bir bilgim yok, ödeme limitine de ulaşmama daha çok olduğundan açıkçası hiçbir şey diyemiyorum. Ama sitedeki ödemelerin günde 1-2 tane olması beni de kıllandırmadı değil. Neyse scam lafını duyduktan sonra ben zaten listemden çıkardım siteyi. Mod arkadaşlar da sitenin scam'a taşınıp taşınmayacağına kendileri karar versinler. Cihan sen buxers sitesini ekle bana
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

cihan77

Tamam Eazybux yerine buxers yazdim

hilmi85

Cihan hocam slotlarla ilgili kesin bir karar alındımı ücretler ne konumda olucak, benim fikrimde zammın tüm slotlara yayılması konusunda ama bu seferde slot satımı ne durumda olucak ne kadar sürede satılır o da muamma yani reklam ücretini ne kadar sürede çıkarıp reklamı başlatabilirsiniz bilinmeyen bir durum, burda sizlerin deneyimi daha çok ön plana çıkıyor bence kesin karar konusunda :)

cihan77

Alıntı yapılan: hilmi85 - 04 Mayıs 2014, 21:08:27
Cihan hocam slotlarla ilgili kesin bir karar alındımı ücretler ne konumda olucak, benim fikrimde zammın tüm slotlara yayılması konusunda ama bu seferde slot satımı ne durumda olucak ne kadar sürede satılır o da muamma yani reklam ücretini ne kadar sürede çıkarıp reklamı başlatabilirsiniz bilinmeyen bir durum, burda sizlerin deneyimi daha çok ön plana çıkıyor bence kesin karar konusunda :)

O zaman yeniden fiyatlari tum slotlara gore duzenlerim. Reklamin bu kadar uzun beklememisinide goz onune alarak duzenlerim. Bugun ayarlarim.

cihan77

Probux reklam kampanyasindaki slot ucretlerini yeni rakamlarla guncelledim.

Yeni Liste

PROBUX REKLAMI İÇİN SLOT ÜCRETLERİ:

1-1[9$]     1-2 [8$]     1-3[7$]

2-1[8$]     2-2 [7$]     2-3[6$]

3-1[7$]     3-2 [6$]     3-3[5$]

4-1[6$]     4-2 [5$]     4-3[4$]

5-1[5$]     5-2 [4$]     5-3[3$]

6-1[4$]     6-2 [3$]     6-3[3$]

Daha once odeme gondermis arkdaslarin yeni slot fiyatlarina gore ek odeme yapmalari gerekiyor. Ek odeme yapmalari gereken rakam aldiklari slot ve isim karsisinda yaziyor.

Buna gore

1-3. Cosbux - hilmi85    [3$]

2-1. Altabux -  ptconur   [3$]

2-2. Grandmonopoly - ballondor   [3$]

3-1. Polliabux - ptconur  [3$]
3-2. Clixbox  - ballondor    [3$]

------------------------------

Eski fiyat listesi

1-1[6$]     1-2 [5$]     1-3[4$]

2-1[5$]     2-2 [4$]     2-3[3$]

3-1[4$]     3-2 [3$]     3-3[3$]

4-1[3$]     4-2 [3$]     4-3[2$]