Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Alıntı yapılan: fkork - 13 Şubat 2014, 16:18:11
benimkiler zaten aynı yerde devam ediyor değil mi?

Evet sizin tamamdir. Ayni yer.

ballondor

Alıntı yapılan: cihan77 - 13 Şubat 2014, 16:16:00
@fkork Odemeyi aldim.

Probux bizi 24 saat bekletecek.Yarina kadar bizde eksikliklerimizi tamamlayalim.Bilgilerinizi www.best.topptc.eu sitemize ekleyin.

bilgileri nasıl ekleyeceğiz anlamadım :D

cihan77

Nasilmi?? tabiki bana soyleyerek Saka Saka :D  simdi duzeltiyorum. (sinir)

tolgacan86

Alıntı yapılan: cihan77 - 13 Şubat 2014, 13:27:18
Elbette iade edebilirsiniz. 3-2. silksbux- elisamccline iade edildi.

Kimse almaz ise ben dolduracam eger isteyen olursa verebilirim. Bir nevi bos sayilir.

Uzgunum sadece asagidaki slotlar kaldi.
3-2.   4-2.  4-3.

Size $1 iade edildi. Hesap iste 1 cent olsada ugrastiriyor.

Clixrank sitesini görür görmez üye oldum, ve eğer slotlardan boşta kalan varsa reklam kampanyasına ekleteyim diye hızla geldim konuya, en sonda bulunan cihan'ın bu mesajını görünce direk 3-2 'yi istedim. Ardından üstteki mesajları okuduktan sonra cihana özelden dedimki, 3-2'yi clikit yapalım, ballondor clikit'i bırakacak beni aşağıya taşırsın 3-2 clikit olur dedim.. Sorabilirsiniz.

Zaten ardından konusunda mesaj 43'tede yine böyle yapılmasını söyledim..

3-2 Click it ile bekeli'nin hakkıdır kesinlikle. Benim oradaki slotu silelim, aşağıdaki boş yerlerden birine alalım

bekeli

Bu konudaki fikrimi daha önce söylemiştim. Dikkatlerden kaçmış olabilir.

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Şubat 2014, 15:40:13
Yahu neyse. Ben zaten yukarda yazdım vazgeçtim diye.

Cihan bizim jargona alışmadı daha :D

Birisi birisine slottaki vazgeçtiğiniz site yerine başka sitenin reklamını verecek misiniz diye sorunca oraya taliptir ama saygıdan ötürü sormuştur slotun o esnadaki sahibine.

Ayrıca talip olduğum slotu Ballondor almadı zaten :P

Olur böyle şeyler. Gözden kaçmış olabilir. Farklı algılanmış olabilir. Cihan şu slotlar boş dedikten sonra bir başkası da o slotlara elbette talip olabilir.

Ağzınızın tadı bozulmasın.
Herkese aktif bol sayıda refler gelmesi ve bir sonraki kampanyada buluşmak dileğiyle ;)

Elisa hocanın hassasiyetini anlayabiliyorum. Ama büyütmeye, ağzınızın tadını kaçırmaya hiiiiçç gerek yok. Ben zaten başka bir yerde reklam verdim. 
En son hali ile reklamı başlatın. Herkese bol refler ;)

cihan77

ýrmakk

Alıntı yapılan: cihan77 - 14 Şubat 2014, 13:49:01
Probux siteyi onayladi.
Probux sorun etmiyor zaten Cihan ve 1 gün de bekleme şartı da yok. sadece onay için biraz bekliyorsun. Admin baya aktif zaten 1-2 saat içinde reklam verilmeye hazır. Neobux gibi değil. En azından ben enson 3 hafta önce vermiştim ve öyleydi değiştiyse bilmem.

cihan77

Herkes bilgilerini kontrol etsin. www.topptc.eu

Calyente

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.