Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Alıntı yapılan: cihan77 - 29 Mart 2014, 00:25:22

bekeli arkadasimiz pm leri elestirince  :D  konuyada kimse yazamaz oldu. En fazla 2-3 site daha eklerim. >:(

Bekeli pmlerden ziyade reklam kampanyasının direk üst slotların dolu olarak duyurulmasından şikayetçiydi. Bende 3 aydır ilk defa 1. satırdan slot bulabildim. O da yalvar yakar  :P

cihan77

Evet iste ust slotlar pm ile satiliyordu slot satisi ile ilgili elestiri aldik. Bakiyorum pm ile alanlarda yok elestiri yapanlarda yok.  (kk)

hamzakursad

Alıntı yapılan: cihan77 - 29 Mart 2014, 00:37:05
Evet iste ust slotlar pm ile satiliyordu slot satisi ile ilgili elestiri aldik. Bakiyorum pm ile alanlarda yok elestiri yapanlarda yok.  (kk)

Son 1-2 haftada çok fazla reklam verildi. DRlerin geri dönüşü 1 aydan başlıyor. Sebebi bu bence :)

volkanaydinli

Reklam verebileceğim 4 site de dolmuş, yapacak bişi yok :)

cihan77

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 29 Mart 2014, 00:41:12
Son 1-2 haftada çok fazla reklam verildi. DRlerin geri dönüşü 1 aydan başlıyor. Sebebi bu bence :)

Ciddiyemi aldin.  :g  Hic bir arkadasim ile hic bir sorun yasamiyorum. Bekeli arkadasimiz icin latife ettim. Dun neredeyse 5-6 saat sohbet ettim. Diger arkadaslarlada irtibat halindeyim. Size katiliyorum. Mart ayinda cok reklam verildi.

cihan77

hamzakursad

Alıntı yapılan: cihan77 - 29 Mart 2014, 00:49:24
Ciddiyemi aldin.  :g  Hic bir arkadasim ile hic bir sorun yasamiyorum. Bekeli arkadasimiz icin latife ettim. Dun neredeyse 5-6 saat sohbet ettim. Diger arkadaslarlada irtibat halindeyim. Size katiliyorum. Mart ayinda cok reklam verildi.

Herhangi bir sorun olmamasına sevindim :) Reklamlarda elbet dolar, bekleriz sıkıntı yok :)

Calyente

Zaten açık olan Neobux reklam kampanyası yok muydu yanlış mi hatırlıyorum?

cihan77

Alıntı yapılan: Calyente - 29 Mart 2014, 01:16:40
Zaten açık olan Neobux reklam kampanyası yok muydu yanlış mi hatırlıyorum?

Dogru hatirliyorsunuz.

hamzakursad

Cihan hocam vejeteryanzombi ile bir bağınız var mı? Sizde görmüşsünüz ama sormak istedim.

[spoiler]http://wattbux.com/f/t&id=619&cat=23[/spoiler]