Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Nisan 2014, 19:47:28
dur daha yeni başladım :D  karıştırma şimdi kafamı :P hesap kitap yapıyom burda :))

Payza lazim mi  :D noulinx aldim senin isine bu kez yaramiyacak sanirim rr salmaya basladim yeni psket alana kadar dr ile gidelim aktif olmayanlara sut  (hp)

cihan77

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Nisan 2014, 19:50:10
2-2 walwoo, 3-2 lynkar, 4-2 drclix    walwoo için yine ikose modumuzun önceliği saklıdır  (spk)

Olur.

Yeni reklam icin slot satisi basladi.

Satilan reklam alani

1-1. Zapbux  -  ballondor
1-2. Wattbux - ballondor
1-3. Clikit  -  ballondor

2-1. Ojooo  -  bilalyuzugullu
2-2. Walwoo -  bilalyuzugullu
2-3.

3-1. Fusebux  -  bilalyuzugullu
3-2. Lynkar  -   bilalyuzugullu
3-3. Noulinx  -  bilqin

4-1. 88bux -  bilalyuzugullu
4-2. Drclix  -  bilalyuzugullu
4.3.

5-1.     
5-2.
5-3.

6-1.
6-2.
6-3.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 03 Nisan 2014, 19:51:54
Payza lazim mi  :D noulinx aldim senin isine bu kez yaramiyacak sanirim rr salmaya basladim yeni psket alana kadar dr ile gidelim aktif olmayanlara sut  (hp)

yok bu reklamı kurtaracak kadar olması lazım :y sağolasın :)

yeni gelenler ne kadar kalır meçhul. artık anca 1 cent birikiyor günlük standartlar için. umarım kalıcı olur gelenler.
bana şuana kadar 7 ref gelmiş 6 sı tıklamış :y maliyetin 12 centini kurtardık şuan için :P

bilalyuzugullu

bu arada hediye banner kampanyası 5 slot alanımıydı 7 slot alanamı :P ona göre 1-2 site daha bulayım ekleyecek :D

6il9in

Maaksat muhabbet olsun gelen ister tiklasin ister tiklamasin ilk konu acildiginda gordum yazmadim yoksa kapatacaktim ilk 2 slotu bastan sona  :D

cihan77

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Nisan 2014, 20:02:58
bu arada hediye banner kampanyası 5 slot alanımıydı 7 slot alanamı :P ona göre 1-2 site daha bulayım ekleyecek :D

Hic fark etmez ama guzel fikir.  Bir onceki ve simdiki icin en cok slotu aldin. Bana iki site soyle hemen eklerim. Bu fikri bundan sonraki kampanyalar icinde uygulasam iyi olur.  Simdiki reklam icin olmayan iki site soylermisin. En altta ekleyecem.

bilalyuzugullu

2-3 resbux, 4-3 globalbux olsun

Alıntı yapılan: cihan77 - 03 Nisan 2014, 20:08:14
Hic fark etmez ama guzel fikir.  Bir onceki ve simdiki icin en cok slotu aldin. Bana iki site soyle hemen eklerim. Bu fikri bundan sonraki kampanyalar icinde uygulasam iyi olur.  Simdiki reklam icin olmayan iki site soylermisin. En altta ekleyecem.

teşekkür ederim :D aslında böyle huylarım yoktur ama ???  arsızlığım üzerimde heralde bugün :D

ona arkadaşlar bütün slotları dolduktuktan sonra bakalım bence ;)  öncelik ücretli reklamlara :y

ballondor

slot ücretlerinin ödemesini yaptım, linkleri de pm attım hocam.

Birkez daha tekrarlayayım, grup olarak yatırım yapılan sitelerin reklamı verilmek istenirse öncelik grubundur ;)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ballondor - 03 Nisan 2014, 20:16:21
slot ücretlerinin ödemesini yaptım, linkleri de pm attım hocam.

Birkez daha tekrarlayayım, grup olarak yatırım yapılan sitelerin reklamı verilmek istenirse öncelik grubundur ;)
:y

cihan77

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Nisan 2014, 20:13:27
2-3 resbux, 4-3 globalbux olsun

teşekkür ederim :D aslında böyle huylarım yoktur ama ???  arsızlığım üzerimde heralde bugün :D

ona arkadaşlar bütün slotları dolduktuktan sonra bakalım bence ;)  öncelik ücretli reklamlara :y
Rica ederim. Guzel fikirdi.  (ok)  Simdilik soyle duzenledim ve ilerde yeni bir sekil vererek daha cok arkadasin bannerlerini yayinlayacam.

En cok slot satin alan (en az 5 slot) icin extra 2 banner sitenin en alt satirina eklenecektir. Slot satisi bittikten sonra sitede olmayan iki site ismi verirsiniz.

Her iki site zaten var. Tekrar istiyorsan olur.