Probux reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 12 Şubat 2014, 22:19:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fctyler

Alıntı yapılan: cihan77 - 25 Mayıs 2014, 19:29:11
2-3. Buxers  yada baska site olarak almak isteyen varmi?
Hocam reklamı vermediysen 2-3 globalbux alabilirim ([spoiler]http://www.globalbux.net/?ref=fctyler[/spoiler])

cihan77

2 Gundur reklami baslatacam diye uyarilar yapiyorum ama bazi arkadaslarimiz satin aldiklari slotlari unutuyor bugun bir ikilemde kaldim ancak bu benim hatam degil cunku ben konuda gereken uyarilari yapiyorum illisionist  arkadasimiz foruma girmis ve yazismis bilsemki uzun sure once almak istedigi site icin slotta mutabik parasini sonra alsakta olur. Ama simdi en fazla 30 dakika daha bekleyecem sonrasinda buxsers slottan cikartip reklami baslatiyorum. Bu arada 2-3 slotu almak isteyen olursa yazabilir.

cihan77

Alıntı yapılan: fctyler - 25 Mayıs 2014, 19:59:51
Hocam reklamı vermediysen 2-3 globalbux alabilirim ([spoiler]http://www.globalbux.net/?ref=fctyler[/spoiler])

2-3 globalbux olarak ekledim.

illisionist

cihan hocam kusura bakma, probux reklam kampanyası konusu baya uzadı takip edemedim işin açıkçası hatta unutmuşum bile, neyse evimdeki bilgisayarda güvenlik açıkları olabileceğini düşündüğüm için evden banka ya da paypal hesaplarına erişim yapmıyorum. Bana güveneceksen reklamı başlat ödemeyi ancak yarın işyeriden PP hesabıma ulaşıp yaparım yok güvenmem dersen benim slotu boşalt ve canın sağolsun..
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

cihan77

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Mayıs 2014, 20:11:45
cihan hocam kusura bakma, probux reklam kampanyası konusu baya uzadı takip edemedim işin açıkçası hatta unutmuşum bile, neyse evimdeki bilgisayarda güvenlik açıkları olabileceğini düşündüğüm için evden banka ya da paypal hesaplarına erişim yapmıyorum. Bana güveneceksen reklamı başlat ödemeyi ancak yarın işyeriden PP hesabıma ulaşıp yaparım yok güvenmem dersen benim slotu boşalt ve canın sağolsun..

Guveniyorum.  Gelmeyeceksin diye 2-3 slotu baska arkadasa sattim eger istersen bos slotlardan birini al odemeyi sonra yaparsin.

Bos slotlar

4-2.
4-3.

5-1.
5-2.
5-3.

illisionist

4-2 olsun hocam ref linkini vermiş miydim?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

cihan77

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Mayıs 2014, 20:17:13

Tamam ref linki verirsen hemen eklerim.

cihan77

Alıntı yapılan: illisionist - 25 Mayıs 2014, 20:17:13

Ref linki verecekmisin?

cihan77

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.