88Bux (SCAM)

Başlatan universitely76, 15 Şubat 2014, 19:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

(scm)

Site Adı: 88Bux
Tık Değerleri: 0.001$ - 0.01$
Reklam Sayısı: Standart 4 reklam + Fixed
Ödeme Limiti: Standart $4/ Golden 3$/ Ultimate 1$
Ödeme zamanı: Anında
Günlük Kazanç: $0.0405 (şu an için)
Ödeme Yöntemi : Paypal, Payza, Egopay, SolidTrustPay, Perfect Money

26 Ocakta Pre-launch yapmış olan site 8 Şubatta resmen açılmıştır. Bir çok kere reklamını görsem de ilgilenmemiştim ama az biraz göz gezdirince hoşuma gitti. Sitedeki kazanç değerleri makul seviyelerde tutulmuş, ne çok uçmuşlar ne de ceplerindeki akrebi göstermişler.. Standartlar için 1 centlik sabit 4 reklam var  :)
Ödemeler yükseltilmiş üyelerde anında, standartlarda ise 5 iş günü imiş.

Üyeliklere göre değişen oranlarda harcama ve upgrade komisyonu bulunuyor.
Gridçi arkadaşlar için tabiki 88Grid de unutulmamış ;)

Reklam filtresi uygulanarak Amerika ve Rus üyeler için fazladan reklam var.
Head or Tails ve Crack the Vault adlı kazanç oyunları mevcut. Her ne kadar ilgilenmesem de ilgilenebilecekler için Revenue Shares denilen uygulama da var.

Siteyi tanıdıkça daha fazla bilgi paylaşırım. :y

Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Tanıtımın hayırlı olsun universitely  :)

1 hafta önce bende denemek için üye olmuştum.Ozaman 0.01lik  4 fixed reklam yoktu.Reklamlar az ve geliri makul olmadığı için  bırakmıştım.

Sitede share uygulaması da varmış.Yani bir nevi hyip yanılmıyorsam.Paypal eklenmiş ama bu tür uygulamalara paypal birsüre sonra izin vermiyor sanırım....

universitely76

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Şubat 2014, 17:20:12
Tanıtımın hayırlı olsun universitely  :)

1 hafta önce bende denemek için üye olmuştum.Ozaman 0.01lik  4 fixed reklam yoktu.Reklamlar az ve geliri makul olmadığı için  bırakmıştım.
Teşekkürler Nouma :)
Offical launch'tan sonra izlenime açıldı sanırım bu reklamlar.

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Şubat 2014, 17:20:12Sitede share uygulaması da varmış.Yani bir nevi hyip yanılmıyorsam.Paypal eklenmiş ama bu tür uygulamalara paypal birsüre sonra izin vermiyor sanırım....
Evet, çok ilgili olmadığım bir konu olduğunu belirttiğim hyipvari share uygulaması var.. PP'ın bu tarz sitelerle sorunlar yaşadığını daha önce tecrübe etmişliğimiz var ancak bu ambargodan sıyrılmış siteleri de biliyoruz.. O yüzden adminin yönetiminde nasıl bir seyir izleyeceğini göreceğiz 88Bux'un :)

Herkes böyle düşünür mü bilmem ama forumda aktif olup insanları yönlendirebilen, yapılan işlemleri net ve adım adım anlatan adminlerin daha başarılı olduğunu düşünüyorum(diğer türlü adminler ise değirmenin suyu kesildiğinde tası tarağı toplayıp yok oluyorlar).
88Bux adminini de biraz öyle buldum, beni siteye çeken en önemli noktalardan bir tanesi de bu oldu sanırım.. yoksa piyasa ptc sitesi kaynıyor..
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Bu arada 50 RR hayırlı olsun, bol kazançlar :)

Ben dünden beri girdim girecem durumundayım, 6 aylık Golden ile gireceğim sanırsam, ruh halimin gazlanmasını bekliyorum  :)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Şubat 2014, 22:38:24
Bu arada 50 RR hayırlı olsun, bol kazançlar :)

Ben dünden beri girdim girecem durumundayım, 6 aylık Golden ile gireceğim sanırsam, ruh halimin gazlanmasını bekliyorum  :)

Teşekkürler :)

Deneme modundayım.Forumundakiler yüksek avglerden bahsetmiş.Oavgler gerçekten geliyorsa golden almaya da gerek yok :P

Şaka bir yana sınır rr 150 olduğu için golden alınması gerekir.Bence de 6 aylık alınması ideal ;)

Gün dolmadı ama ilk gün avg si baya iyi gelecek gibi.Sbah 7 de resetlenecek sanırım.Yakında istatistik sayfasında paylaşırız :)

universitely76

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Şubat 2014, 22:44:08
Teşekkürler :)

Deneme modundayım.Forumundakiler yüksek avglerden bahsetmiş.Oavgler gerçekten geliyorsa golden almaya da gerek yok :P

Şaka bir yana sınır rr 150 olduğu için golden alınması gerekir.Bence de 6 aylık alınması ideal ;)

Gün dolmadı ama ilk gün avg si baya iyi gelecek gibi.Sbah 7 de resetlenecek sanırım.Yakında istatistik sayfasında paylaşırız :)
Aslında Standartlara 100'lük paket olsa dünden almış olacaktım ama Golden almaya karar verdiğim için hiç 50'ye bulaşmayayım diyorum. Yoksa daha önce Nou ve zap'ta yaptığım gibi burada da standart olarak deneme yapmaktı niyetim :)

Senin denemen bizim denememizdir, takibimdesin..;) ayrıca forumda stats paylaşmışları görünce içim gıcıklanmıyor da değil :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Ben dayanamadım yahu gidip aldım 6 aylık Golden+100 RR :)
Şu sıra imzasız'ım...

leprechaun

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Şubat 2014, 21:36:35
Ben dayanamadım yahu gidip aldım 6 aylık Golden+100 RR :)
[/quote

hocam memnunmusunuz rr lerden kazandırırmı rr izlenimlerinizi paylaşırsanız
boşuna yatırım yapmıyalım teşekkürler

enderege

Hayırlı olsun, bol kazançlar universitely76. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Hayırlı olsun universitely76 :)