Clickbank Ödemeleri (Türkiye Çek-Banka Hesabı)

Başlatan yingyang16, 24 Ekim 2011, 15:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 10 Şubat 2012, 17:14:20
Ne çabuk! Hayırlı osun hocam.

22-23 günlük yeni kazançlarlar bunlar  ;) Yaptığım kampanya çalışmaları iyi gidiyor bu ay buraya yoğunlaştım :D Her hafta birikiyor (p)

Şuan anlıyorum ki ptc sitelerine direk ref getirmek için harcadığım reklam paraları  boşunaymış :n

Artık tüm reklamları buraya çevirdim ;)

ahnamus

Hocam , bu clickbank te herhangi bir ürünü seçip promote edebiliyor muyuz ?

bilge8408

Ben bu işi ciddi olarak yapıcam.. Ama benim için daha zamanı var.. Şimdilik ptc devam... Şimdiden hayırlı olsun  ;)

FilmsizKalma

gelen ve gelecek olan ödeme hayırlı olsun hocam güle güle harcayın:) allah dahada çok versin
tüüü tüü maşallahhh

bilalyuzugullu

hocam desenize reklamtıklayandan reklamverenliğe geçtiniz  :g :g :g
10$ lık reklam vereyim 10 ref gelsin  onlar tıklarsa para kazanayım (tabii site batmayıp ödeme yaparsa)   :g
10$ lık reklam vereyim 50$ komisyon alacağım 1 ürün satarak para kazanayım (clickbank batmazsa )   :X
he clickbank batarmı batmazmı diyene rakam vereyim kendi karar versin.
adamlar 10. yılı geçti  ve 10 yıılık ciroları 10 milyar doların üzerinde   :y  ve hala tıkır tıkır ödüyorlar  (a)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Şubat 2012, 04:42:49
10$ lık reklam vereyim 10 ref gelsin  onlar tıklarsa para kazanayım (tabii site batmayıp ödeme yaparsa)   :g
10$ lık reklam vereyim 50$ komisyon alacağım 1 ürün satarak para kazanayım (clickbank batmazsa )   :X
adamlar 10. yılı geçti  ve 10 yıılık ciroları 10 milyar doların üzerinde   :y  ve hala tıkır tıkır ödüyorlar  (a)

PTC ler gibi, ortada olmayan ürünü satmadıkları için, batmasını da beklememek lazım ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Şubat 2012, 04:42:49

:D :D

Neredeyse hepimiz hem reklam tıklayan hemde reklam vereniz aslında  :D

Reklam verme olayını 2009 dan beri yaptığımı düşünürsek aslında çokta yeni sayılmaz ;)

Reklam olayı aynen dediğin gibi Bilal 10$ değil bazen 5 $'lık reklam ile 40-50$ lık satış gelebiliyor :y

Clickbank gerçekten çok sağlam ve sistemi çok düzgün çalışan bir site ,bizim Türkler de birşeyler yapmaya çalışmış ama kat etmeleri gereken çok yol var daha   :)

Satışları yapabilmek için herkese site veriyorlar google çöplüğe döndü resmen >:(

yingyang16

Clickbank tarafından çekin bedeli hesabıma gelmiş :)

Clickbank üyelik için; http://kolaykazan.reseller.hop.clickbank.net