Clickbank Ödemeleri (Türkiye Çek-Banka Hesabı)

Başlatan yingyang16, 24 Ekim 2011, 15:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayyıldız

Alıntı yapılan: YingYang - 17 Mart 2016, 16:54:48
1 ay kadar 430 $ 'a takılı kalan hesabım.Reklam verme siteleri araştırayım derken kendi kendine 500 küsür dolar tamamlandı  :g  0 yatırım ile  423.52$
Bursa ekonomisine can vermeye devam  :D

sıfır yatırımla nasıl bu kadar olabiliyor

yingyang16

Alıntı yapılan: ayyıldız - 17 Mart 2016, 17:25:41

sıfır yatırımla nasıl bu kadar olabiliyor

Bloglara eklediğim banner v.s sayesinde satışlar oluyor ;)

enderege

Hayırlı olsun YingYang hocam. Bursa ekonomisinin yüzü gülmüş. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 17 Mart 2016, 19:41:16
Hayırlı olsun YingYang hocam. Bursa ekonomisinin yüzü gülmüş. :)

Teşekkür ederim @enderege hocam  :) Yenileri de birikiyor ahh ben olmasam ne olacak Bursa'nın bu hali  :D :g

Alıntı yapılan: silver - 17 Mart 2016, 20:11:03
Hayırlı olsun @YingYang :)

Teşekkür ederim @silver  :)

19toxic07

Öncelikle konuyu hortlattığım içim özür dilerim Yeni üye oldum tam çözebilmiş değilim forumu @YingYang hocam bende bu Clickbank işi ile uzun süredir uğraşıyorum öğrenmek için eğitim kitapları filan da aldım ama etkisini göremedim.. sizden ricam benimle iletişime geçerseniz bu konuda bilginizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

bandanar

Alıntı yapılan: 19toxic07 - 15 Ocak 2017, 14:42:35
Öncelikle konuyu hortlattığım içim özür dilerim Yeni üye oldum tam çözebilmiş değilim forumu @YingYang hocam bende bu Clickbank işi ile uzun süredir uğraşıyorum öğrenmek için eğitim kitapları filan da aldım ama etkisini göremedim.. sizden ricam benimle iletişime geçerseniz bu konuda bilginizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Çok bilgim yok e ticarette.Ben de hatta yapmak istiyorum affilate olayını ama pek beceremedim.Eğitim setlerinde e -mail marketing olayından bahsettiler mi detaylı olarak?

19toxic07

Alıntı yapılan: bandanar - 15 Ocak 2017, 14:59:34
Çok bilgim yok e ticarette.Ben de hatta yapmak istiyorum affilate olayını ama pek beceremedim.Eğitim setlerinde e -mail marketing olayından bahsettiler mi detaylı olarak?

Çok bahsetmediler ama e-mail marketing zor değil sadece bütün iş nasıl e-mail toplarım ve e-maili nasıl yazsam spam yemem ve millet ilgilenir bunlar önemli

bandanar

Alıntı yapılan: 19toxic07 - 15 Ocak 2017, 17:45:20
Çok bahsetmediler ama e-mail marketing zor değil sadece bütün iş nasıl e-mail toplarım ve e-maili nasıl yazsam spam yemem ve millet ilgilenir bunlar önemli
İşte burada karşıdaki kişiye değer vermek gerekiyor.Onun sorununa çözüm bulabileceğimiz en iyi ürünü pazarlamanız gerekiyor.E maili ise  bazı ek ücretsiz şeyler vererek (blog yazısı video) gibi optin sayfasına yönlendirerek toplarsınız.Sonra da kişiye bıktırmadan bu sorununa böyle ürün çözümüm var diyerek dostane şekilde pazarlarsın.