Clickbank Ödemeleri (Türkiye Çek-Banka Hesabı)

Başlatan yingyang16, 24 Ekim 2011, 15:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

24.10.2011 tarihinde  adresime gelen 246.42 $ ÇEK!!! ;D ;D ;D

Clickbank üyelik için; http://kolaykazan.reseller.hop.clickbank.net   ;)

yingyang16

Arkadaşlar daha önceden clickbank ı kullanıp çek bozduran oldu mu? En düşük komisyonu alan banka hangisi fikri olan var mı?

Garanti :20 $ kesinti yapıyor onu biliyorum ya diğerleri ???

nouma26

Hocam gerçekten iyi rakammış.Güle güle harcayın.
Kesinti hakkında birkaç yerde okudum.Yapı kredi 40 tl ,ziraat %1 komisyon+15 $haberleşme masrafı ve sizin dediğiniz gibi Garanti 20 $alıyormuş.
Akbank da ödemeler uzun sürebiliyormuş :(

ElisaMcCline

Hayırlı olsun hocam :)
Clickbank çeki bozdurmadım ama genelde o civardadır zaten..  Es kaza birkaç $ farkeden yer bulmak için daha fazlasını harcamanız gerekebilir :D
Akbank ta clickbank değil ama döviz çeklerini daha makul rakamlarla bozdurmuştum...
HSBC - finans gibi döviz hareketleri yüksek bankalarda farklı işlem olabilir belki ama sadece fikir, bilgim yok ;)

Bu arada ücreti de direk geçmiyorlar hesaba, kaç gün sonra alacağınızı da sorun bence... ;)

enderege

Hocam hayırlı olsun. Güle güle harcayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Hocam hayırlı olsun :) güle güle harcayın. Bursa ekonomisini canlandırdınız gerçekten bu sıralar :D
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

hocam ilk iki çekte masrafa katlanacaksınız mecbuuren ancak 3. ödemeyi banka hesabınıza isteyebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla  ???
değişmediyse tabii  ::)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Ekim 2011, 22:57:17
hocam ilk iki çekte masrafa katlanacaksınız mecbuuren ancak 3. ödemeyi banka hesabınıza isteyebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla  ???
değişmediyse tabii  ::)
evet herkes aynı şeyi söylüyor, değişmemiştir...

yingyang16

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar :)

Yine bildiğim bankadan şaşmayayım ben  :D

tolgakkurt35

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Ekim 2011, 03:58:12
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar :)

Yine bildiğim bankadan şaşmayayım ben  :D

merhaba clickbank ref  linkinizi vermişsiniz size ne faydası var refinizden üye olunmasının birde yukardaki yorumlardan birinde  ilk 2 ödeme nin çeklegeldiği 3.cüden sonra havale isteyebildiğinizi yazmışsınız bu bilgi eksiktir doğrusu ilk iki ödemeniz 500 doları geç mesi halinde 3 cü ödemenizde havale isteyebilirsiniz yani ilk 2 çek 500 ve üzei olucak sonrasında havala için başvuru yapabilirsiniz eğerki havalae isteyecek olan varsa yardım edebiliriim clikbankı aktif kullanan biri olarak