BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: murtynet 1 - 14 Aralık 2011, 23:30:45
sitenin ara yüzü hoşuma gitti o kadar aradım bulamadım demosunu veya yapan kişileri  hocam senın bilgin varsa link atarmısını

PM gönderiyorum birazdan.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: murtynet 1 - 14 Aralık 2011, 23:30:45
Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Aralık 2011, 23:25:42
Hayırdır murtynet :D

Bu arada sitede 6 tane 0,01 lik reklam var :D bilginize :D

sitenin ara yüzü hoşuma gitti o kadar aradım bulamadım demosunu veya yapan kişileri  hocam senın bilgin varsa link atarmısını

Biraz zorlarsak çıkartırız öyle bi script yahu :=)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Aralık 2011, 23:25:42
Hayırdır murtynet :D

Bu arada sitede 6 tane 0,01 lik reklam var :D bilginize :D

valla hocam site pp ye para yollayıp pp den para kabul etmiyordu.ap den kabul ediyordu .Bir gariplik vardı son günlerde inş sadece gariplikten ibarettir 6 tane 0.01 hayra alamet değil.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Aralık 2011, 00:15:12

Ehehe, tabii tabii :D
Neo ile aynı script bu arada :D Bayağı bir zorlamak gerekecek :D

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Aralık 2011, 00:17:10
valla hocam site pp ye para yollayıp pp den para kabul etmiyordu.ap den kabul ediyordu .Bir gariplik vardı son günlerde inş sadece gariplikten ibarettir 6 tane 0.01 hayra alamet değil.

İlk gördüğümde benim de hoşuma gitmedi açıkçası ama kaçış reklamları olamaz onlart diye düşünüyorum.
Daha uzun vadeli ve tercih edilen siteler tercih edilir genelde kaçış reklamlarında ya da tam aksine çok yeni siteler ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Aralık 2011, 00:38:28
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Aralık 2011, 00:15:12

Ehehe, tabii tabii :D
Neo ile aynı script bu arada :D Bayağı bir zorlamak gerekecek :D

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Aralık 2011, 00:17:10

İlk gördüğümde benim de hoşuma gitmedi açıkçası ama kaçış reklamları olamaz onlart diye düşünüyorum.
Daha uzun vadeli ve tercih edilen siteler tercih edilir genelde kaçış reklamlarında ya da tam aksine çok yeni siteler ;)

O scriptler bizi aşar hocam ya :):) mazallah görüntü yapılırda sonra ordan burdan saldırırlar valla açık gedikten :):)
Valla inş bir sıkıntı yoktur sitede benim birşeyim yokta ender hocam ile nouma hocam yatırımı cıkarır inşallah

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Aralık 2011, 10:51:19

Valla inş bir sıkıntı yoktur sitede benim birşeyim yokta ender hocam ile nouma hocam yatırımı cıkarır inşallah

Benim şahsen bi tereddütüm yok. Site daha gider diye düşünüyorum. Fazla reklam var deniyor. Hepside yeni site o nedenle doğaldır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, site ile ilgili bildiğiniz sorunlar varsa aber verin forumda..
Bizim de bilgimiz olsun...

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Aralık 2011, 19:36:26
Arkadaşlar, site ile ilgili bildiğiniz sorunlar varsa aber verin forumda..
Bizim de bilgimiz olsun...

Site ptc invest te  watch list(takip edilmesi gereken) e düştü.Büyük olasılık scam a doğru yol alır.Ender hocam ve ben paypal da hak talebi açtık.Sizlerin de yatırım yapmanızı tavsiye etmiyoruz...

enderege

Alıntı yapılan: enderege - 15 Aralık 2011, 12:15:38
Benim şahsen bi tereddütüm yok. Site daha gider diye düşünüyorum. Fazla reklam var deniyor. Hepside yeni site o nedenle doğaldır.

Bu akşam sitede bazı anormallikler gördüğümden dolayı dispute açtım.   :(

Beni destekleyen arkadaşlar burayı bırakabilir veya kendileri devam edebilir. Standartlara ödeme kanıtı var forumda.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Siteye adam gibi erişebilirsen bir ödeme isteyeceğim gece..
Durumu haber ederim...