BuxSL (SCAM)

Başlatan enderege, 25 Ekim 2011, 18:54:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 15 Kasım 2011, 18:29:44
Bu benim işime gelmiyordu önce ama premiumu alınca iş değişti.  ;D
Önemli olan büyüklük değil ama ;) Bak bende neoda 24.000$ yazıyor :D

Alıntı yapılan: enderege - 15 Kasım 2011, 18:38:11
Bi yanlışlık yaparsan millet Elisa hocanın statsını görür. Banneri tıklayanda Elisa hocanın refi olur.  :D Sen benim dediğimi yap! Büyük sözü dinle...
Yuh bee :) Söylemiicez mi abicim :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 15 Kasım 2011, 18:39:59
Başta öyle yaptım yalnız ref linki gene benimdi sanırım :D.Stats Elisa hocanındı :).Şimdi ayarladım ikinize de çok teşekkürler....
Afiyet olsun :)

Aaa bu da burda kalmış :)

nouma26

Ender hocamın ardından ben de daldım karacahil cesareti.Ve premium oldum  ::) ...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Kasım 2011, 15:42:55
Ender hocamın ardından ben de daldım karacahil cesareti.Ve premium oldum  ::) ...
Hayırlı olsun, ne diyeyim :)

Ama bu sitenin reset saatiyle ilgili bir sorunu var arkadaşlar, en azından o konuda dikkatli olun.
Az önce bir direk refimle konuştum.
2 gün önce üye oldu, ve dün de tıkladı.. Yani bugün 3 üncü günü olacak...
ama bugün saat 11:00 da açılmamış reklamları.. taa ki dün tıkladığı saat gelene kadar. :(
Onun da üstüne, sadece 3 reklam açıldı diyor. 1 reklam tıklamışım gibi bilgi veriyordu dedi... Bekleyecekti biraz, 24 saat esası gibi birşey mi var diye...
Ne yaptı bilmiyorum.

Nedir bu sitede olay, var mı 24 saat esası, yani reset saati yok mu yahu adam gibi ???

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Kasım 2011, 16:11:29
Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Kasım 2011, 15:42:55
Hayırlı olsun, ne diyeyim :)

Ama bu sitenin reset saatiyle ilgili bir sorunu var arkadaşlar, en azından o konuda dikkatli olun.
Az önce bir direk refimle konuştum.
2 gün önce üye oldu, ve dün de tıkladı.. Yani bugün 3 üncü günü olacak...
ama bugün saat 11:00 da açılmamış reklamları.. taa ki dün tıkladığı saat gelene kadar. :(
Onun da üstüne, sadece 3 reklam açıldı diyor. 1 reklam tıklamışım gibi bilgi veriyordu dedi... Bekleyecekti biraz, 24 saat esası gibi birşey mi var diye...
Ne yaptı bilmiyorum.

Nedir bu sitede olay, var mı 24 saat esası, yani reset saati yok mu yahu adam gibi ???

Teşekkürler hocam...
Hocam  değişik bir sorun gibi geldi bana.Ref clickleri bende gece 2 de sıfırlanıyordu.Bu hafta hiç göremedim gerçi(Gece vardiyesinde çalışıyordum...)Reklamlar ise gündüz 11 de sıfırlanıyor.Birbirinden bağımsız duruyor....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Kasım 2011, 16:16:20
Teşekkürler hocam...
Hocam  değişik bir sorun gibi geldi bana.Ref clickleri bende gece 2 de sıfırlanıyordu.Bu hafta hiç göremedim gerçi(Gece vardiyesinde çalışıyordum...)Reklamlar ise gündüz 11 de sıfırlanıyor.Birbirinden bağımsız duruyor....

Kafasına göre midir, kişiye özel midir, var acayiplikler. Mesela bende direk ref tıkları bazen gece 00:00 da, bazen 01:00 da, bazen 02:00 da resetleniyor gibi..
Arkadaşın derdi daha da vahim..
Önce hepsi tıklanmış geliyor. biraz bekleyip dün tıkladığı saatler olunca 3 tanesi açılıyor,
Yazmıştım haber ver diye, az önce geldi maili. diğer3 tanesi açıldıktan sonra, belki birini biraz geciktirmişimdir diye yarım saat bekledim ama açılmadı, ben de kapattım diyor.
4 reklama tıklamak o kadar sdürmez heralde dedim diyor. ???
Komik olan da şu diye yazmış;
Reklam sayfasında 4 reklam tıklanmış görünüyor ama acc sayfasında grafikte, 3 reklam tıklanmış olduğu görülüyormuş :)

Neyse, onun ya da benim yatırımımız ve dolayısıyla biraz zaman dışında bir kaybımız yok ama siz dikkatli olun.
Kötü olan ise, reflerin tıklamaları böyle salaklıklarla olacaksa, nasıl devam edeceksiniz, nelerle karşılaşacaksınız , biraz rahatsız ediyor adamı..

nouma26

Mantıklı bir fikrim yok ama reklamların açılması bende çok uzun sürüyor.Tarayıcıda o sayfada durmazsanız sanki hç ilerlemiyor..Belki de reklam geç açılması bu tür bir sorun yaratıyordur.

universitely76

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Kasım 2011, 16:33:48
Tarayıcıda o sayfada durmazsanız sanki hç ilerlemiyor..Belki de reklam geç açılması bu tür bir sorun yaratıyordur.
Bu sorunu bende yaşıyordum, ancak sadece buxsl'de değil, diger bazı sitelerde de oluyordu. Bilgi olması ve çözümler deneyebilmek için bakınız "Internet tarayıcıları üzerine" başlıklı yazıya
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Kasım 2011, 17:49:46
Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Kasım 2011, 16:33:48
Tarayıcıda o sayfada durmazsanız sanki hç ilerlemiyor..Belki de reklam geç açılması bu tür bir sorun yaratıyordur.
Bu sorunu bende yaşıyordum, ancak sadece buxsl'de değil, diger bazı sitelerde de oluyordu. Bilgi olması ve çözümler deneyebilmek için bakınız "Internet tarayıcıları üzerine" başlıklı yazıya

Senin konuna şimdi tekrar baktım da operayı denediğimde de sanki aynı sorun vardı sitelerden birinde.(Clixsense kesin vardı).Sen eski bir versiyon mu kullanıyorsun?Eski ise setup u indirebileceğim bir adres biliyormusun?

universitely76

Clixsense'de üyeliğim yok, dolayısıyla o siteyle alakalı bir sorundan haberim yok. Yok eski değil yeni versiyon. Şu an mobilden yazıyorum ancak istersen akşam araştırıp eski versiyon linki verebilirim.
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Kasım 2011, 18:48:37
Clixsense'de üyeliğim yok, dolayısıyla o siteyle alakalı bir sorundan haberim yok. Yok eski değil yeni versiyon. Şu an mobilden yazıyorum ancak istersen akşam araştırıp eski versiyon linki verebilirim.

Tamam teşekkürler  Selçuk  ;)