FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Hakacu modum Zap ve fuse önerilmeyenlere alan kırmızının ta kendisi  :D Bu durumda şikayet merci nasıl işleyecek  ???  (gyk)

hakanatik01

Sen haksız görüdüğünde söyle o alır haksızlık yapacaığını düşnmüyorsun değil mi :P Buradaki tüm konulara o bakıyor bizden biri daha buraya konu taşımadı (rengimzi tutumuyor :P )  bizi aşar bu tarz tatsızlıklar belki olur diyerek :PP :) big boss'un mekanı buralar yeğen :D

Zaten sorun önerilen/(önerilmeyen olmasıda çok değil sonuçta önerilmesede herkes bir şekilde devam da ediyor :P Yani sonuçta ben sana scam da desem son karar senin çok yerdede bunu görüyoruz "siteler scam tıklamayın" deniyor gelen cevaplar "limite az kaldı ben artık devam edicem" değil mi son karar herzaman kullananda yani gerisi ne dese boş :)

6il9in

Tabi ya kadıyı kadıya şikayet nasıl edebiliriz ki. Ben mesela kırmızılıdan şikayetciyim. Mor moderatörlük yetkilerimi ve rengimi vermedi..  (d)  (zopa)  :D

hakanatik01

Gelecek gelcek sabret biraz ,malum 10 arkadaşın uğraması gereken çok yer vardı  anca gelceklerdir :PP
Birde laf aramızda bunları okuması zor zaten sağ koluyla beraber ufak yazayım göremezler :P laf aramızda eskisi gibi böyle çevik falan değil ehteyarladı artık eskiden bir orda bir burda olurdu şimdi koltuğundan kalkacak "hııııııııııı " diye başlıyor ben o arada 2 kişiyi banlıyorum,3 konuyu scama atıyorum,5 konuya yorum atıyorum kırmızılı daha hııı sını bitirmemiş oluyor o derece ehteyarladı :D  Sağ kolunun durum zaten belli göremiyor işitemiyor diye büyük yazıyorum ama gene olmuyor Ben diyorum "Ankara'ya geliyorum", o anlıyor "gel gel bende Antalyadayım"  sende çıkmış mor olmadım diyorsun benimg ençliğim gitti ziyaretçiler için beya (admine gene taş uuuvvv :PP :D ) hayden (yvr) diyecemde neden bilmem içimde bir karamsarlık oldu sankim böyle banlanasım geldi :D

6il9in

-:))  -:))
Modum güldürdün beni... Allahta seni güldürsün..

Beni banlamadan banlanma hee  (zopa)  (d)

Banada antalyadayım dedğinde bende dışardan bir ülke anladım .. (Bilal hocamın dedği gibi ilaçlı suyu fazla kaçırmıştım anlamamıştım)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ağustos 2014, 12:24:16
neden bilmem içimde bir karamsarlık oldu sankim böyle banlanasım geldi :D

Kırmızılıyı ve sağ kolunu fosile çıkardın Modum, karamsarlık gayet doğal  :g

Alıntı yapılan: bilqin - 16 Ağustos 2014, 11:22:04
Abcb moduma duyrulur.. Modum ödemeler aksıyormuş..  :D Çek şu adminin kulağını.

Direk kessek daha etkili bence  :m

6il9in

Hee formda  (gyk) başladı tüm  (gyk) geldi  :P  :D

abcb

Eeeeee kimin dedikodusunu yapacaz şimdi, İkosem bi Türk kahvesi yapsan bize, iyi gider yanında  8)
Kalk kendin yap utanmaz edepsiz smileyi  (d)

hakanatik01

Ehteyar gelip login olana, beni banlayana kadr ooooo nerden baksan en az 3 gün daha forumda cirit atarım ben :P

haydee bakalım  o zaman gençler konuyu dağıtmadan  hepberaber  (dnsz) (dnsz) (dnsz) +  koltuğundan kalkan fakir ama gururlu aynı zamanda ehteyar hıııııııı yapan adam smileyi
Kaçtım ben :P iyi forumlar :)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 16 Ağustos 2014, 12:34:05
Eeeeee kimin dedikodusunu yapacaz şimdi, İkosem bi Türk kahvesi yapsan bize, iyi gider yanında  8)
Kalk kendin yap utanmaz edepsiz smileyi  (d)

EMC nin  :PP :D

Modum dedikoduda altın kural kim yoksa onun dedikodusu yapılır..  :P  :D

Ben nescafe istiyom..  :D