FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Evet APı'lerde sorun var diyor umarım sadece öyledir bende denedim şimdik ;İlginci tüm Apıler sorunlu diyor :)
Ego/net/payza/paypal

We're doing maintenance in payment module (Payza API).  ve diğerleri
Please try again later or choose another payment method.

al sana önerilmeyen olması için bir sebeb daha :P

desmond23

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ağustos 2014, 21:06:50
Evet APı'lerde sorun var diyor umarım sadece öyledir bende denedim şimdik ;İlginci tüm Apıler sorunlu diyor :)
Ego/net/payza/paypal

We're doing maintenance in payment module (Payza API).  ve diğerleri
Please try again later or choose another payment method.

al sana önerilmeyen olması için bir sebeb daha :P
:) Güvenlik için güncelleme yapılıyormuş. Yarına kadar sorunu düzelteceklermiş.

hakanatik01

Bakalım düzelir gibi ,72saat süre istemiş yarın süre doluyormuş dediğin gibi yarın belli olur yoksa çok kişi başlayacak scam demeyede :P

desmond23

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ağustos 2014, 21:21:51
Bakalım düzelir gibi ,72saat süre istemiş yarın süre doluyormuş dediğin gibi yarın belli olur yoksa çok kişi başlayacak scam demeyede :P
Aynen. Umarım site patlamaz.

greant64

Fusebux her an scame düşebilir,olur da scame düşmezse zaten sağlam durursa fazla fazla kazanır.
ama muhtemelen admin kaçacak gibi duruyor ben golden hesabımı ve 100reflik yatırımımı 20temmuzda almıştım acaba kurtarabilir miyim?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: greant64 - 16 Ağustos 2014, 02:02:26
Fusebux her an scame düşebilir,olur da scame düşmezse zaten sağlam durursa fazla fazla kazanır.
ama muhtemelen admin kaçacak gibi duruyor ben golden hesabımı ve 100reflik yatırımımı 20temmuzda almıştım acaba kurtarabilir miyim?

DR ler varsa belki ama RR lerle maalesef mümkün değil.
RR ler zaten parasının biraz fazlasını getiriyor, giderken salım ücretiyle eksiye düşüyor, salmazsan da zaten recycle gerekiyor çünki RR ler duruyor.
Auto recycle ile gelen RR ler çalışmıyor. Manuel recycle yaparsan da harcadığın 7 cent ancak max 8 centlik tıklıyor, ortalamada o da kazandırmıyor.
Üstüne bir de para çekerken güzel bir kesintisi vardı, değişti mi bilmiyorum.

Kısaca, DR varsa kazandırır, RR lerle goldenlar için kazanç yok bu sitede.

6il9in

Ödemeler açıldımı.. Yoksa scam a atıyoz mu siteyi  :P  :D  (gyk)

desmond23

Alıntı yapılan: bilqin - 16 Ağustos 2014, 10:16:18
Ödemeler açıldımı.. Yoksa scam a atıyoz mu siteyi  :P  :D  (gyk)
Admin 4 gün daha süre istemiş. Zapbuxda da ödemeler aksamış durumda. Bekleyip görecez artık :)

6il9in

Zapbux aksama olmasa şaşardım..  :D

Abcb moduma duyrulur.. Modum ödemeler aksıyormuş..  :D Çek şu adminin kulağını.

Şimdi zapbux ana sayfasındaki gösterilen ödemelerin hepsi paypal olduğunu gördüm. Diğer kanallardan ödeme isteyen yok.. Sorun olduğu belli. Şimdi şu Fusebux ve Zapbux için haksızlık yapılıyor diyeler birşeyler yazsın.  :)

Buradaki üyelerin hiç biri siteleri karalama peşinde değil. Bilgi paylaşıyorlar bu bilgi doğrultusunda sitelerin yeri belirleniyor.

Paylaşmak güzeldir. Heleki bu bilgi ise  :D  (gyk)

hakanatik01

Arkadaşların anlayamadıkları noktada bu aslında sanırım siteyi kim neden kötülesin bizlerin yatırımı yokmu ki bu siteye ? :) Eldeki bilgilere göre hareket ediliyor keyfi birşeyler yapılmıyor forumda böyle düşünen olursa zaten herhangi bir konuda haksızlık v.s. yapıldığını  şikayet merciyi belli kırmızılı'ya atın bir mesaj o bizim hakkımızdan gelir ama gerek fusebux gerek istatistik konusuna bakıldığında görülen kimsenin RR dahi almayın dediği,haksızlık edildiğini düşünenler "benim AVGler iyi " diyor ama bilgi paylaşmıyorlar zaten bu durumda iyi olduğunu nasıl bilebiliriz önce bilgi gelmesi lazım ki ona göre hareket edilsin demiştim daha önce de yoksa bu neye benzer "Ne messi,ne ronaldo tek gerçek hakacu  :P bana haksızlık edildiğini düşünüyorum dünyanın en iyi futbolcusu benim hayde bakalım buna ne denir bu durumda :PP ( (gyk) değil gerçek PP ) :D  ,

ya da onların düştüğü hata , herkesin AVgler iyi sonra duruyor belki onların henüz durma gününe gelmedi o yüzden iyi diyorlar ama işte önce paylaşımda bulunup sonra haksızlık ediliyor deseler daha doğru olur ;Site umarım düzlüğü çıkar sorunlarını çözüpte sonuçta akmasada damlayan bir site :P