FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Site neden bilmiyorum hoşuma gitti.
artık admini kimmiş ilgilenmiyorum da sitelerde..
macera olarak takılmak bu aralar hoşuma gidiyor..
20 RR kiralayabildim, ttüm payzayı bitirmişim çünkü  :g
ilk 4 saatte maliyet Avg sini yakaladı refler..
RR kazancı tık başına 0.005 :)
Dr kazancı tık başına nedir,daha keşfedemedim  :P

6il9in

Modum buradan bakanilirsin.

universitely76

zapbux ile kardeş site olduğunu nerden öğrendik bu arada ???
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Şubat 2014, 06:54:49
zapbux ile kardeş site olduğunu nerden öğrendik bu arada ???

PTC invest emmi söylemiş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Face den mi takip ediyorsunuz ptc invest i..
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

avni59

+1 deneyelim bakalım :)

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 23 Şubat 2014, 12:38:43
Evet.

PTC Invest hakkında fikirlerimi zapBux için yatırım kararı alacağım dönemde de söylemiştim. Ve zapBux şu ana kadar bizi yanıltmadı, şu ana kadar tek sorun dahi yaşamadım siteyle.. ve bir şekilde sitede yatırım yapan çoğu arkadaşımızın da yüzünü güldüren bir site olabildi.. ;)

Şimdi sıra FuseBux'a geldi ve PTC Invest yine aynı şeyleri söylüyor.. Belki çoğu fikrinde doğruya yakın görüşler ileri sürüyor ama bunlarda ötürü site yarın batacak durumu oluşmuyor. PTC Invest in bu tavrı karşısında belki de en büyük cevap zapBux'tur.

He bu görüşlerim FuseBux sütten çıkma ak kaşıktır demek de değildir. Beni en çok inandıran fikri Cash Crate reklamındanki ref linklerinin birebir kopya olması. Diğer noktaları üzerinde sadece tahminde bulunuyor çünkü; bu paraflarda aralık yok, bu sayfalarda benzerlikler var.... gibi..!  (red)

Beni yatırım yapma noktasında en çok düşündüren nokta ise sitelerin benzerliği değil, hatta bırakın kardeş site olsunlar.. Esas ilgileri çekmesi gereken nokta eğerki aynı admin tarafından kuruldularsa niçin FuseBux'a ihtiyaç duyuldu.. sonuçta zapBux çok az sayıda ptc sitesinin elde ettiği bir başarıyı yakaladı ve çok fazla yatırım aldı/alıyor.. Değirmenin suyu mu azaldı/ çıkışlara mı yetişemiyorlar da yeni kaynaklar bulma ihtiyacı mı hasıl oldu.. ???

Şu aşamada sitelerde fıldır fıldır reklamı yapılıyorsa zapBux'tan aşağı kalmayacak gibi görünüyor yatırım alma noktasında.. ve bu bakımdan eğerki bu iki site kardeşlerse ve ilerleyen günlerde batacaklarsa sadece "sonda kalanın canı çıksın" durumu oluşur.. İlk girenler hızlı esen yatırım rüzgarının gücüyle yatırımlarını çıkarırlar.  :y
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Şubat 2014, 18:08:57
PTC Invest hakkında fikirlerimi zapBux için yatırım kararı alacağım dönemde de söylemiştim. Ve zapBux şu ana kadar bizi yanıltmadı, şu ana kadar tek sorun dahi yaşamadım siteyle.. ve bir şekilde sitede yatırım yapan çoğu arkadaşımızın da yüzünü güldüren bir site olabildi.. ;)

Şimdi sıra FuseBux'a geldi ve PTC Invest yine aynı şeyleri söylüyor.. Belki çoğu fikrinde doğruya yakın görüşler ileri sürüyor ama bunlarda ötürü site yarın batacak durumu oluşmuyor. PTC Invest in bu tavrı karşısında belki de en büyük cevap zapBux'tur.

He bu görüşlerim FuseBux sütten çıkma ak kaşıktır demek de değildir. Beni en çok inandıran fikri Cash Crate reklamındanki ref linklerinin birebir kopya olması. Diğer noktaları üzerinde sadece tahminde bulunuyor çünkü; bu paraflarda aralık yok, bu sayfalarda benzerlikler var.... gibi..!  (red)

Beni yatırım yapma noktasında en çok düşündüren nokta ise sitelerin benzerliği değil, hatta bırakın kardeş site olsunlar.. Esas ilgileri çekmesi gereken nokta eğerki aynı admin tarafından kuruldularsa niçin FuseBux'a ihtiyaç duyuldu.. sonuçta zapBux çok az sayıda ptc sitesinin elde ettiği bir başarıyı yakaladı ve çok fazla yatırım aldı/alıyor.. Değirmenin suyu mu azaldı/ çıkışlara mı yetişemiyorlar da yeni kaynaklar bulma ihtiyacı mı hasıl oldu.. ???

Şu aşamada sitelerde fıldır fıldır reklamı yapılıyorsa zapBux'tan aşağı kalmayacak gibi görünüyor yatırım alma noktasında.. ve bu bakımdan eğerki bu iki site kardeşlerse ve ilerleyen günlerde batacaklarsa sadece "sonda kalanın canı çıksın" durumu oluşur.. İlk girenler hızlı esen yatırım rüzgarının gücüyle yatırımlarını çıkarırlar.  :y

Ben fusebux u kötüleme amaçlı yazmadım bunu. Hatta bana göre zapbux dan daha iyi bir yapılanma var bu sitede. O kadar yerde reklamı dönüyor sitede en ufak bir erişim problemi yok. Çok büyük (zapbuxdan daha fazla) yatırım alacağını tahmin ediyorum. Fakat bu tip haberleride göz ardı etmemek gerek.

hakanatik01

En büyük cevap zapbux değil aslında probux'tır oda önerilmeyen sitedir ptc inv. te :) Ama kriterleri farklı ptc-investin zaten yatırım yapmayın scam ,falan demiyor uyarı yapıyor sadece dinlersiniz dinlmezseniz sizlerin/bizlerin bileceği iş ;)