FuseBux (SCAM)

Başlatan subaru54, 21 Şubat 2014, 21:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Nisan 2014, 18:54:19
Benim komisyonda sizemi geliyor hocam yoksa  bilqin'lemi muhattap olmam gerekiyordu ? :D

Komisyon derken  ???

Anaaa ne güzel smiley bu  :PP  -:))  :D

hakanatik01

komisyon derken = 2 bana 2 elisa hocaya  1 hakacuya gibi  manevi olarak destekliyorum sizi :P :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Nisan 2014, 02:45:04
komisyon derken = 2 bana 2 elisa hocaya  1 hakacuya gibi  manevi olarak destekliyorum sizi :P :D

Gerekli ayarlamaları yapim biraz sonra cekim yapabilirim. Payza adresini pm ile yolla.. 2/2/2 yaparız  :P  :))  (gyk)

6il9in

FuseBux da reklam rekoru olsa gerek. 29 adet günlük reklam var bu ne ya.. Kim tıklıyacak şimdi bu kadar reklamı...

Hakan cekim yapmaktan vaz geçtim... Çekince komisyonunu ayarlarım..  :D  :P  (gyk)

hakanatik01

Bana komisyon vereceğeni duydu site coştu :P :D bu arada evet dün 93'tıkta kaldı normalde 97-98 falan gelmesi gerekirdi o kalan 5 tıkıda benim komisyona ekler öyle yollarsın sana zahmet ;

Edit:enee ben istatistik sayfaınsa   86 yazmışım ya demekki o saatten sonra tıklamış gariplerim günahlarını aldım ya üzüldüm şimdik :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Nisan 2014, 03:31:03
Bana komisyon vereceğeni duydu site coştu :P :D bu arada evet dün 93'tıkta kaldı normalde 97-98 falan gelmesi gerekirdi o kalan 5 tıkıda benim komisyona ekler öyle yollarsın sana zahmet ;

5x0,005 sorun değil..

Ben bugün 100 RR yenilemesini atlamışım.. 100 x 0,04 yollayacakmısın sen  :D  :PP  (gyk)

hakanatik01

Tabikide manevi olarak yanınızdayım  yüksek avg için bildiğim tüm dualara başladım   :P :D 100 değil 500 al al gelsin refler :D

Edit:Yukarda 86 dedim ama o avgymiş uykum geldi sanırsam :D 93te kalmışmış adiler gideyim bir  (hydr)   atayım :D

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Nisan 2014, 03:38:02
Tabikide manevi olarak yanınızdayım  yüksek avg için bildiğim tüm dualara başladım   :P :D 100 değil 500 al al gelsin refler :D

Edit:Yukarda 86 dedim ama o avgymiş uykum geldi sanırsam :D 93te kalmışmış adiler gideyim bir  (hydr)   atayım :D

Maneviyat tamam da ben sana payza-paypal adres vereyim maddiyatıda tamam lıyalım olmamı  :D

Haydar yemez  (zopa) la biraz..  -:))

hakanatik01

Olsa dükkan seninde muhasebecim elisa hoca onla muhattap olacan bu işlerde :P ben maneviyat tarafına bakıyom avgler düşükmü hemen bir telefon hoooop gör değişikliği ....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Nisan 2014, 03:52:34
Olsa dükkan seninde muhasebecim elisa hoca onla muhattap olacan bu işlerde :P ben maneviyat tarafına bakıyom avgler düşükmü hemen bir telefon hoooop gör değişikliği ....

Ne tesadüf, daha kısa bir süre önce PM le senin % konusunu yazdım Bilgin' e :D
Sana da pay ayrdık yani merak etme :D