Neobux Reklam Kampanyasi

Başlatan cihan77, 22 Şubat 2014, 22:14:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

O zaman hepsi tamam kontrol ettim ben  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

hamzakursad

Cihan hocam rica etsem fusebux ın received miktarını yükseltebilir misin? :) diğerleri 3 haneliyken bu $13 olunca pek dikkat çekmiyor gibi :) Lazımsa bi $30 çekip proofta yollayabilirim, veya forumdan proof bulup eklersende olabilir :P Son olarak, mail adresinizi tekrar alabilir miyim?

cihan77

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 13 Nisan 2014, 15:47:58
Cihan hocam rica etsem fusebux ın received miktarını yükseltebilir misin? :) diğerleri 3 haneliyken bu $13 olunca pek dikkat çekmiyor gibi :) Lazımsa bi $30 çekip proofta yollayabilirim, veya forumdan proof bulup eklersende olabilir :P Son olarak, mail adresinizi tekrar alabilir miyim?

Dogru dedin. Received  $137.55 yaptim.  (ok)  Yuksek bir odeme kanitini bulup eklerim.  (a)

[spoiler]Payza: [email protected][/spoiler]

6il9in

Alıntı yapılan: strenergy - 13 Nisan 2014, 15:25:10
5-3 Bilal hocanın refi görünüyor ama Bilqin yazıyor  (ok)

Ha bilal hoca ha ben fark yapmazdı ..  :D  :D

Alırdım slot ücretini ondan olur biter..  :P

hamzakursad

Alıntı yapılan: cihan77 - 13 Nisan 2014, 15:57:22

Dogru dedin. Received  $137.55 yaptim.  (ok)  Yuksek bir odeme kanitini bulup eklerim.  (a)

[spoiler]Payza: [email protected][/spoiler]
Hocam şimdi mobilim, akşam eve geçince yollayayım.

ElisaMcCline

Arkadaşlari, forum iletişimi ile yapacaklarınızı hızlandırmanızda fayda var.
İşlemlerin yarım kalmaması için bir uyarayım.
http://www.gelirkapisi.com/sitemizden-haberler/forum-bakim-calismalari/msg175023/#msg175023

hakanatik01

Atın ölümü arpadan olsun zihniyetinde bir millet olarak bize bişi olmaz :P :D uyarı için teşekkürler hocam ben bu haberide görmemiştim :)

cihan77

Bir kac slot daha satabilseydik bugun reklami baslatabilirdik.

cihan77

Neobux sitesinde bir gunluk reklam yayini icin en altta solda degisen bannerler icinde banner reklam satin almak isteyenler icin bir gunluk 1 banner fiyati $0.50. Slotlarda olmayan siteler eklenir. Ancak slot satin almis biri ayni siteyi en alt banner olarakta eklenmesini isteyebilir.

En alt banner rotator reklam fiyati:

1 banner: $0.50

hamzakursad

$9 payza adresine yolladım ;)