Neobux Reklam Kampanyasi

Başlatan cihan77, 22 Şubat 2014, 22:14:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

hilmi85

s.a hayırlı geceler reklam verildimi banner rica edicektimde bende :)

cihan77

Alıntı yapılan: hilmi85 - 14 Nisan 2014, 00:12:16
s.a hayırlı geceler reklam verildimi banner rica edicektimde bende :)

A.S reklam daha verilmedi. Hangi slot ve site icin istiyorsunuz

hilmi85

yeni bir site şansımı denemek istiyorum :) banner almak istiyorum sadece bir tanemi veriliyor

http://cosbux.com/banner1.gif         
yanlış yaptım sanırım afedersiniz tecrübesizlik işte ben refli linki yazıcaktım sanırım

http://cosbux.com/?ref=hilmi85

cihan77

Alıntı yapılan: hilmi85 - 14 Nisan 2014, 00:27:20
yeni bir site şansımı denemek istiyorum :) banner almak istiyorum sadece bir tanemi veriliyor

Istedigin kadar alabilirsin.

Refli link yeterli olur.

ElisaMcCline

İstediğin kadar derken, vakit az kaldı müdahale etmek istedim. Arkadaşımız yeni.
Konu uzayacak gibi :)
Alınan ve alınmayan slolar burada, boş slotlardan ve daha önce virilmemiş siteler için slot alabilirsiniz.
Banner ile birlikte ref linkinizi de göndermelisiniz. Ücretleri de bu konunun ilk mesajında mevcut.

Son  Durum

SATILAN REKLAM ALANI

1-1.  88bux   - nouma26
1-2.  Fusebux   - HaMZaKuRSaD
1-3.  Altabux    -  ptconur

2-1.  Zapbux  - ballondor
2-2.  Ojooo  -  bilalyuzugullu
2-3.  [7$]

3-1.  Probux  - bilalyuzugullu
3-2.  ClixSense - bilalyuzugullu
3-3.  [6$]

4-1.  [7$]
4-2.  [6$]
4-3.  Lynkar  - bilalyuzugullu

5-1.  Keyandway - strenergy
5-2.  Globalbux - bilalyuzugullu
5-3.  Noulinx  -  bilqin

6-1.  [4$]
6-2.  [4$]
6-3.  [4$]

hilmi85

özür dilerim hocam uzatmadan tamam :) 5 banner almak istiyorum ödeme paypal adres alabilirsem hemen gönderimi yapıyım

cihan77

Hilmi85 siz slotmu satin alacaksiniz yada en alt sol satir bannermi almak istiyorsunuz.  Hangisi?

Neobux sitesinde bir gunluk reklam yayini icin en altta solda degisen bannerler icinde banner reklam satin almak isteyenler icin bir gunluk 1 banner fiyati $0.50. Slotlarda olmayan siteler eklenir. Ancak slot satin almis biri ayni siteyi en alt banner olarakta eklenmesini isteyebilir.

En alt banner rotator reklam fiyati:

1 banner: $0.50

Banner satin alanlar listesi:

1- Cosbux  -  hilmi85  (red)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hilmi85 - 14 Nisan 2014, 00:36:33
özür dilerim hocam uzatmadan tamam :) 5 banner almak istiyorum ödeme paypal adres alabilirsem hemen gönderimi yapıyım

Aynı site için 5 banner diyorsun sanırım :)
Anlamı yok ki :)

Bu arada yukarıdaki listeyi güncelledim.
@Cihan, bir kontrol edebilirsen sevinirim :)

@hilmi.
Bak burada olay şu. Bir siteye bu bannerlar koyuluyor ve şu anda olduğumuz konuyu düşünürsek, 1 gün boyunca neobuxta reklam olarak dönüyor :)
Yani birden fazla aynı siteye banner istiyorsun diye düşünüyorum, bu da anlamsız oluyor :)

Güncel site bu sanırım... yanlışsa düzeltirsin Cihan :)
http://www.bestptcsites.eu/

cihan77

@ElisaMcCline

Hocam siz dogru bilgilendirme yapiyorsunuz. Ancak biz iletisim sorunu yasiyoruz gibime geliyor. Bannermi alacak slotmu satin alacak ona karar veremedik