Neobux Reklam Kampanyasi

Başlatan cihan77, 22 Şubat 2014, 22:14:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Mart 2014, 16:29:22
Yani ben şimdi bundan sonraki tüm Neobux reklamlarınızda ilk 3 slot benim desem diğer arkadaşların hoşuna gitmez diye düşünüyorum.
Olayın özeti budur :) Pm'ler başa bela zaten :P :D bekelinin demek istediği rezerv olayı yanlış zaten sizce değil mi? :) 

enderege

Bende söz alayım o zaman,

Ben daha önceden ve bundan sonrası için yer ayırttım. Ama bunun neresi kabul edilemez? Örneğin bekeli sen kendin reklam verebiliyorsun Tolga verebiliyor. Site yapmışsınız ve domain almışsınız vs. Ben bunu yapamadığım için bu tip yola başvuruyorum. Mesela sen slot satışı yapmıyorsun.
Cihan satıyor. ve boşluk kalırsa kendi sitesini koyuyor.

Talep olursa Cihan hergün neoda reklam verebilir. Bugün ben slot alırım yarın başkası. ve hergün reklam verilirse haliyle bende hergün slot alamam. Başkalarınada hak doğar. Arz ve talep meselesi bu.

Ben slotu satın aldım ve reklamın ne zaman verileceği belli değil. Ama siz istediğiniz zaman verbiliyorsunuz. Takip ettiğiniz sitede fazla her birinie 3-5 ref gelse sizi kurtarıyor. Beb ve benim gibilerin 3-5 site için neoda reklam verebilme imkanı yok.

ve son olarak ilk defa neo veya probux reklamında 1-1 slotu aldım/alabildim. Bu tip bir hoşnutsuzluğu hakmetmiyorum sanırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2014, 16:40:11
bekelinin demek istediği rezerv olayı yanlış zaten sizce değil mi? :) 

Bence değil. yer ayırt slot dolsun hemen reklam başlatsın. Bir dahakine başkası ayırtsın. veya gücün, imkanın,siten... vs.  varsa yine ayırt.

hakanatik01

PM yerine buraya yazılsa yer ayırtılmadan rezerve omladan 1in2'si 1in3 ü hangi slot alınacaksa artık  şu siteleri alıyorum dense gene dolmazmı ki slotlar hocam ? Tolgada öyle yapılıyordu mesela değil mi? Güç site v.s.nin sorun oalcığıonı düşünmüyorum açıkcası :) PM'le haksızlık olduğunu düşünenlerdenim bende gelsin ilk yazan alsın forumda kim daha aktifse zaten ilk slotları alacaktır diğer slotların dolmaması da belki bu yüzdendir herkes ilk slotları istiyor pmle yazan alıyor gibi bir durum oluşuyor sonra, şeffaf olursa daha iyi olur;

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mart 2014, 16:58:23
PM yerine buraya yazılsa yer ayırtılmadan rezerve omladan 1in2'si 1in3 ü hangi slot alınacaksa artık  şu siteleri alıyorum dense gene dolmazmı ki slotlar hocam ? Tolgada öyle yapılıyordu mesela değil mi?

Şimdi şöyle düşünelim.

Örneğin ben bugün siteye uğramayacağım. ve Cihan reklam kampanyası başlattı. Ne olacak?  Slot satın alamayacağım. veya istediğim siteyi başkası alacak. ve bir dahaki reklamı bekleyeceğim.

Ama yer ayırtırsan Cihanı hergün reklam vermeye yöneltirsin. Mesela ben cihana dedimki. Neoda vereceğin her reklamda 1-1 benim. ve sende 2-1 benim... ve slotlar doldu. Hergün reklam verilmeye başlandı. Ben veya sen kaç güne kadar verebiliriz? 3-5-7-10 gün mü? Bir yerde ben hergünden vazgeçtim diyeceğiz. Ne olacak? Sıra bekeliye veya başkasına gelecek.

Daha önceki bir reklamda ben yine 1-1 istedim dolu dedi. 2-1 aldım ne oldu yani?  veya Tolga üstüne alınmasın ama Probux reklamında ilk slotları kendi aldı. Neden milletin haberi olmadan ilk slotu aldı? :D Keşke hergün slotlar satılsada daha uygun fiyatlı reklam alsak.

Tolga Proda haftalık reklam aldı. keşke her hafta olsada 3 gün ben 4 gün başkası reklam verme imkanı olsa. veya haftalık reklamı günlük slotlar halinde satsa. Yeterki reklam veren çıksa.

Sonuçta bir yerde PM ile Cihanı reklam vermeye zorluyoruz. Öteki şekilde ise onun keyfine göre reklam vermesini bekliyoruz.

Calyente

Bende haksizlik oldugunu dusunmuyorum. Birde soyle bir sey var yeni sitelerin reklamlari hangi slotta olursa olsun zaten makul referans sayisina ulasiyor (genel olarak) ama eski sitelerde durum degisiyor.

hakanatik01

reklamı veren cihan zaten onun dediği olacak tabi yoksa sizler verin uğraşın  :)

Haksızlıktan çok saygısızlık zaten birbirimize saygımızı kaybederiz PM çatışmasına hızlı Pm atan kimse o kzaanıcak gibi bir durum oluşur :) Yer ayırtmazdım dediğim yerler doluysa bir sonraki reklamı beklerim napalım yani önce saygı diyoruz sonuçta varsın olmasın bu kez sonraki reklamda alayım.Kişiye indirmiyorum olayı zaten x kişi y kişisi değil sorun benim açımdan genel anlamda bakıyorum olaya  hiçbirşey yazmayalım o zaman foruma PM'le herşeyimizi halledelim :)

2.konudanda rahatsızım Yingyang hocada yazmıştı onada +1 buradan  :y, 1.den çok slotun 1 kişiye satılması konusunda ki onda da haklı sonuçta saygısızlık olmasın diyoruz aynı reklamı vermiyoruz ama alan 2-3 slot alırsa nasıl ref bulacak diğer reklam verenler ki misal revaçta siteleriniz diyelim zapbux,fuse,88bux,nouinx,ojoo yu 1 kişi alsa gene adil gelmiyor bana.Bunu reklam veren foruma göre ayarlamalı zaten yatırım yapılan çok sitede yok.Cihan reklam kampanyasını başlatır x saatten y saatine kadar herkes 1 site söyler sonrasında  istediğin kadar alabilirsin demek daha doğru ve saygılı olur .Neyse fikirlerinize saygı duyup katılmadığımı belirteyim o zaman hallerinden herkes memnunsa zaten çok birşey söylemekte doğru olmaz  (spk) :) esen kalın der  (yvr) konudan :)

bekeli

Ender hocam,
Bu bir satış stratejisidir. Cihan deseydi rezerv olayını herkes ona göre davranırdı. Biz reklamın başlaması, slotların satılması için buraya yazılmasını bekliyoruz.
Beklediğimiz mesaj geldiğinde de slotların dolu olduğunu görüyoruz.

Ayrıca; yukarda yazdığım hoşnutsuzluğu kendim için yazmadım. Cihan'ın reklamlarında şu ana kadar hep en alttaki slotlardan aldım ben zaten.

Size ve kampanyaya katılan diğer arkadaşlara bol sayıda DR'ler gelmesi dileği ile meseleyi sonlandırıyorum ;)

ikose

Ben rahatsız olmadım Ender Hocamada  katılıyorum..  :y
1. sırayı almak ve rezerv yaptırmak gayet mantıklı..
gerçi her ne kadar üst sıralarda reklam vermesemde,
aynı kişinin sağ ve sol sütünü almasından rahatsız  olunabileceğini düşünmüştüm bende..  ???
Slotlar çok zor doluyor ki
Bu hafta içindede slotların çok olduğunu sayısın azaltılması ve fiyat ayarlamasının yapılmasını gerektiğini söyledim zaten..
Çünki çok fazla DR gelmiyor alt sıralara ( gerçi bu birazda benim kadersizliğim :g )

volkanaydinli

Konu alevleninceye kadar aklıma bile gelmemişti aslında ortada bir haksızlık olup olmadığı. Şimdi  düşününce nasıl bir haksızlık yaptığımı halen çözebilmiş değilim. Ama madem bir rahatsızlık söz konusu, duyarlı davranıp bundan sonra slot taleplerimi konu altına yazarım...