Neobux Reklam Kampanyasi

Başlatan cihan77, 22 Şubat 2014, 22:14:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

Ben yanliş anlamişim sanirim bilqin hocam :) siz başka site eklemeyecekseniz 3-1 e talibim :D

6il9in

Alıntı yapılan: Calyente - 28 Mayıs 2014, 01:50:44
Ben yanliş anlamişim sanirim bilqin hocam :) siz başka site eklemeyecekseniz 3-1 e talibim :D

Slotu Boşa bıraktım.. Şuan Reklam verebileceğim sitem yok... Hem Site olsada Alacak Payzam ve Paypalım da Yok  :D

Slot Senindir..  :D

universitely76

Cihan reklam ne zaman başlayacak.. GetProfitteki ref yarışması bitişine kadar başlamazsa slotu iptal edebilirim, bilgin olsun..
Şu sıra imzasız'ım...

cihan77

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Mayıs 2014, 16:04:58
Cihan reklam ne zaman başlayacak.. GetProfitteki ref yarışması bitişine kadar başlamazsa slotu iptal edebilirim, bilgin olsun..

Reklam parasi birikince baslatirim. Herhalde yarisma bitis tarihini gecer.

Calyente

3-1 Nolu slottan çekilmek durumundayım cihan, başka bir reklam kampanyasına artık...

cihan77

Alıntı yapılan: Calyente - 30 Mayıs 2014, 22:21:47
3-1 Nolu slottan çekilmek durumundayım cihan, başka bir reklam kampanyasına artık...

Gecenlerde yanlislikta 5 ref gonderdik diyemi?
Cunku reklami hemen vermiyorum epey daha zaman var yani baska bir reklam kampanyasina artik demissinde  :)

Calyente

@cihan77

Konunuz içinde ayrıntıya girmek istememiştim ama madem sordunuz...

1) Kendi dikkatsizliğiniz sonucu gelen 5 referans için benden para istemeniz. (Gelen ilk 3 ref için size gerekli bilgilendirmeyi yaptım ertesi gün tekrar iki referans geldi bu yine sizin dikkatsizliğiniz sonucu)
2) Bana kar etmediğinizi belirtip bir önceki Neobux reklamının ücretini çıkarttığınız halde benden yine slot ücreti talep etmeniz.
3) Sizinle yaşadığım iletişim sıkıntısı.
4) Size ilk 3 referans için en başta ödeme yapabileceğimi belirtip sizden "Hayır" cevabını aldıktan sonra ertesi gün benden hiç satın almamış olduğum bir slotun ücretini talep etmeniz.

Yukarıdaki nedenler beni yaptığım/yapacağım harcamalar konusunda daha dikkatli olmaya ve tekrar düşünmeye yöneltti sonuç olarak vaz geçtim. :)

cihan77

O konu ikimiz icin kapandi sandim ama yanilmisim. Hem baska zaman katilirim diyorsun hemde aramizda gecen bir diyalogun kendi cephenizdeki anlayisi yaziyorsunuz. Bunlara gerek yok. Ben size dedimki siz slot almadiginiz ve reklam kampanyasina katilmadiginiz halde benim dikkatsizligim sonucu 5 direk ref sahibi oldunuz. Bu durumda siz slot almadiniz ben bu sekilde sizi magdur ediyorum ama iyi tarafindan bakin ve durumu degerlendirin. En son olarak ben size Son soz olarak ben sizi magdur ettim slot satin almadiniz ama slot ucretini odemek istermisiniz sizde hayir cevabi verdiniz. Konu kapanmisti.

Dun 3-1 slotu satin almak icin bir kac mesaj yazdin ama bugun vazgeciyorsun nedeni olarak baska zamana diyorsun. Almayabilirsin. Nedenini anladigim icin sordum. Sizde kapanmis bir konuyu buraya tekrar aciyorsunuz. O kadar hakliysan farkli yaklasabilirdin.

1 Dikkatsizligim sonucu size 5 clixsense refi gonderdim.
2 Nazikce  ucret talebinde bulundum. Sizde hayir dediniz.Odemiyorum dediniz.
3 konu kapandi.

Calyente

Attığınız mesajlar açık olmayan mesajlar. En başta kısa cümleler ile sorabilirdiniz konu da bu kadar büyümezdi...

"Gecenlerde yanlislikta 5 ref gonderdik diyemi? " Kusura bakmayın ben bu mesajda hiçbir samimiyet belirtisi göremiyorum.

cihan77

Alıntı yapılan: Calyente - 31 Mayıs 2014, 01:39:53
Attığınız mesajlar açık olmayan mesajlar. En başta kısa cümleler ile sorabilirdiniz konu da bu kadar büyümezdi...

"Gecenlerde yanlislikta 5 ref gonderdik diyemi? " Kusura bakmayın ben bu mesajda hiçbir samimiyet belirtisi göremiyorum.

Neyse tartismaya gerek yok. Hata benim.

Eger bir samimiyet ariyorsaniz "Gecenlerde yanlislikta 5 ref gonderdik diyemi? " verdiginiz cevaba bakar gorursunuz.

Ben o soruyu sordum cunku gercek nedeni oyle diye dusundum sizde cevap verirken beni hakli cikarttiniz.

Slot satin alip sonradan vazgecerek gercek nedeni gizliyordunuz. Baska zamana derken gecistirmekti. Bu nedenle acaba gecenki konusmadan dolayimi vazgecti diye o cumleyi yazdim. Slot satin alip ve iptal etme arasindaki mesajlarinizi tekrar okumanizi tavsiye ediyorum.

1 gelen 3 ref tiklamiyor dediniz ben o zaman kesinlikle slot ucreti istemiyorum dedim. Cunku siz refler aktif degil dediniz.
2 sonradan gelen refler ile birlikte ref sayisi 5 oldu bende size nazikce bu durumu izah edip slot ucreti odemek istermisiniz diye oneri sundum hayir dediniz konu kapandi.
3 Sanki zorlamisim gibi yaziyorsunuzda anlamiyorum zaten slot ucretini ben istesem ne olur istemesem ne olur onemli olan Clixsense gibi bir siteye 5 ref geliyor sizin bunu degerlendirmenizdi.