esoBux (SCAM)

Başlatan universitely76, 26 Ekim 2011, 23:06:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 21 Aralık 2011, 01:15:07
Sitede adminin PP hesabım sıfırlandı mesajı üzerine bir reklam patlamasıdır gidiyor. Forumda sitenin scam olduğu iddaaları bile dillendirilmeye başlanmıştır. Ancak buna rağmen AP'dan ödeme yapılıyor, ödeme kanıtları mevcut forumda.

Destek için tıklayan arkadaşlarımız bırakalım derlerse, toptan bırakabiliriz (Şu an için 0,93$ balance bulunmaktadır)
En yakın ödeme 4$; en küçük reklam paketi 3$.
Disputeler başladıysa yapacak birşey yoktur ama elimiz alıştı biraz daha devam edebilirim.
Daha vahim şeyler olursa haber ver, bırakalım direk ;)
Ya da sen bilirsin....

ElisaMcCline

Bir önceki yazımı yazarken siteye henüz bugün girmemiştim.. ziyaretimden sonra fikrim değişti..
1 tane 0,01 lik reklam ve 1 tane 0,005 lik reklam dışında onlarca 0,001 panik reklamı var.
Upline ıma da faydası yok bu reklamların...
Kısaca destek olunamayacak bir halde zaten...
Az önce siteyi tamamen kaldırdım... favorilerden ve kayıtlarımdan....

Hata direk olarak geçmiş olsun diyorum.. birkaç güne patlar. haftası gelmeden de scam ilan edilir... :(
Dileyen ya da ilk ödeme limitine az kalanlar devam edip şanslarını deneyebilirler...

universitely76

Arkadaşlar bende bırakıyorum siteyi....

Sitenin tanıtımı aşamasında Enderege'nin farketmiş olduğu gibi site eski scam sitelerden EarnErz ile bağlantılıydı, belki de aynı admin. Ancak yinede ilk ödemeyi alabilir miyiz diye devam etmiştik, forumdan da birkaç arkadaşın desteğiyle ilk ödemeyi almıştım. Şimdi dönüp siteye bakınca scam iddaaları ve EarnErz ile bağlantısının olduğunu söyleyen başlıklar cirit atıyor forumda. Ayrıca düne kadar ödeme görüntüsü olan Payment Proof'ta bugün birisi 7 gündür ödeme beklediğinden bahsetmiş. PP'ı zaten sınırlandırılmıştı; AP'da da ya parası kalmadı ya da artık ödemeyi kesti. Reklam adedi konusuna hiç gelmek istemiyorum, bir ptc sitesi ne kadar reklam yayınlayabilir diye merak eden bakabilir (ödemeyi kestikten sonraki bigtime gibi olmuş).

Sitenin durumu budur... 1,4$ balanceye sahip olan arkadaşlar vardı sanırsam..karar yine de kendilerine ait tabiki ancak bir tane 0,01'lik 4 tane de 0,005'lik reklam var geri kalan 35-40 reklam 0,001'liklerden.

Destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrardan...
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Geçmiş olsun. Bi site daha tarihe karıştı.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ertunctezcan

Bende 1 haftadır falan üyeym suan main balance'da 0,9$ var normalde 3 ref yapar ancak ben bunu rental balance'a aktaramıyorum. En düşük alt limiti ödemede 4$ main balance'dan rental'a da para aktarmak 4$ ben bu 0,9$'ı aktaramıyorum rental balance'a kısacası durumum bu ve anlıyamadım nedenini. Şimdi biz burda ne konuşmuşuz sen ne soruyosun diyebilirsin site scam diyoruz sen ne soruyosun da diyebilirsiniz ama her yazılanı okudum ama siteden hala bi umudum var. Umut fakirin ekmeği hesabı :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 25 Aralık 2011, 19:42:12
Bende 1 haftadır falan üyeym suan main balance'da 0,9$ var normalde 3 ref yapar ancak ben bunu rental balance'a aktaramıyorum. En düşük alt limiti ödemede 4$ main balance'dan rental'a da para aktarmak 4$ ben bu 0,9$'ı aktaramıyorum rental balance'a kısacası durumum bu ve anlıyamadım nedenini. Şimdi biz burda ne konuşmuşuz sen ne soruyosun diyebilirsin site scam diyoruz sen ne soruyosun da diyebilirsiniz ama her yazılanı okudum ama siteden hala bi umudum var. Umut fakirin ekmeği hesabı :P

bence daha az ödeyen ama ödeme yapan siteler daha uygun olabilir beklemeye tahammülünüz varsa.
Çünki gördüğü kadarıyla zaten ödemeyecek siteyi de beklemek niyetindesiniz.
Vaktinize yazık...

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Aralık 2011, 20:01:24
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 25 Aralık 2011, 19:42:12

bence daha az ödeyen ama ödeme yapan siteler daha uygun olabilir beklemeye tahammülünüz varsa.
Çünki gördüğü kadarıyla zaten ödemeyecek siteyi de beklemek niyetindesiniz.
Vaktinize yazık...

Vakit kaybı diyorsun yani. Seni dinlemiycemde kimi dinliycem dimi ama :) O zaman ben bi araştırma içine giriyim önerebiliceğin bir site var mı. Bakıyorum aslında forumu araştırıyorum yeni üye olduğuma bakma ;) Tıklama yaptıklarım openbuc neo toro'nun 2side. Toroyu yine bu forumdan bi arkadaşın refi olarak bannerından üye olmuştum zaten. Bide yeni bilgilendiğim face ve twitterdan para kazanma konusundaki siteyi takip ediyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 25 Aralık 2011, 20:29:08
Vakit kaybı diyorsun yani. Seni dinlemiycemde kimi dinliycem dimi ama :) O zaman ben bi araştırma içine giriyim önerebiliceğin bir site var mı. Bakıyorum aslında forumu araştırıyorum yeni üye olduğuma bakma ;) Tıklama yaptıklarım openbuc neo toro'nun 2side. Toroyu yine bu forumdan bi arkadaşın refi olarak bannerından üye olmuştum zaten. Bide yeni bilgilendiğim face ve twitterdan para kazanma konusundaki siteyi takip ediyorum.

Neo en başında gelir tabii ki...
Openbux karışık... güzel ödüyor ama standartlara ödemeleri bitirmek üzere belini çok büktü, buradan çıkarsa önü düzlük
Face ve twitterdan kazanılan diye bahsettiğin fanslave se ok... en düzgünü o...
Ayuwage var.... düzgün ödeyen refsiz didiyorsun.
Clixsense direk refler bulabileceksen güzel.
Aklıma ilk gelenler bunlar...

torubux vs gibi yeni tanıtılan ama yine de başlayalı bir süre olmuş ve direk PTC sitesi olan siteler düşündürücü henüz.
Çünki ilk zamanında girerseniz ilk ödemeyi alma şansınız yüksdek... genelde scam oldukları için açıları 15 günü bulmuş PTC lere 5+ direk ref yoksa pek bulaşmamak lazım
Tanıtım yapıldığında yeni ise de hemen saldırmak... :)
Bu arada Openbux ta bunlardan biriydi.... ama benzer dönemde açılan siteler refsiz standartlara ödeyemeden scam oldu...
Openbux fee yi yüksek tutup ödüyor ama ne olur yine de bilinmez.. tam olarak rüştünü ispat etmiş değil yine de.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Aralık 2011, 20:52:45
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 25 Aralık 2011, 20:29:08

Neo en başında gelir tabii ki...
Openbux karışık... güzel ödüyor ama standartlara ödemeleri bitirmek üzere belini çok büktü, buradan çıkarsa önü düzlük
Face ve twitterdan kazanılan diye bahsettiğin fanslave se ok... en düzgünü o...
Ayuwage var.... düzgün ödeyen refsiz didiyorsun.
Clixsense direk refler bulabileceksen güzel.
Aklıma ilk gelenler bunlar...

torubux vs gibi yeni tanıtılan ama yine de başlayalı bir süre olmuş ve direk PTC sitesi olan siteler düşündürücü henüz.
Çünki ilk zamanında girerseniz ilk ödemeyi alma şansınız yüksdek... genelde scam oldukları için açıları 15 günü bulmuş PTC lere 5+ direk ref yoksa pek bulaşmamak lazım
Tanıtım yapıldığında yeni ise de hemen saldırmak... :)
Bu arada Openbux ta bunlardan biriydi.... ama benzer dönemde açılan siteler refsiz standartlara ödeyemeden scam oldu...
Openbux fee yi yüksek tutup ödüyor ama ne olur yine de bilinmez.. tam olarak rüştünü ispat etmiş değil yine de.
neoya fena sardım forumda da denildiği gibi bağımlılık yapıyor hakikaten :D Benim en büyük sorunum direk ref bulamamak değil hiç bulamamak. Yani bana neo gibi siteler lazım ref. kiralıyabiliceğim. Direk refler kazandıran clixsense gibi siteler bana hiç uygun olmuyor ne yazıkki. Hani 3-4 tane arkadaşını ensesinden tutar yaparsın üye zorla 4 reklama tıklarlar anlamışsındır neodan bahsettiğimi :D ama işte bunuda 1 bilemedin 2 site için yaparsın. Burda da benim tercihim neo olur tabiki. Kısacası benim durumum bu. Diyebilirsinki abi sende ne ona geliyosun ne buna sen boşver ptc ile para kazanmayı git gir bi işe anlının teriyle kazan :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 25 Aralık 2011, 21:51:15
neoya fena sardım forumda da denildiği gibi bağımlılık yapıyor hakikaten :D Benim en büyük sorunum direk ref bulamamak değil hiç bulamamak. Yani bana neo gibi siteler lazım ref. kiralıyabiliceğim. Direk refler kazandıran clixsense gibi siteler bana hiç uygun olmuyor ne yazıkki. Hani 3-4 tane arkadaşını ensesinden tutar yaparsın üye zorla 4 reklama tıklarlar anlamışsındır neodan bahsettiğimi :D ama işte bunuda 1 bilemedin 2 site için yaparsın. Burda da benim tercihim neo olur tabiki. Kısacası benim durumum bu. Diyebilirsinki abi sende ne ona geliyosun ne buna sen boşver ptc ile para kazanmayı git gir bi işe anlının teriyle kazan :P
Bir yere girip kazanılacak parayla kıyaslanamayacak kadar az zaten bunlardan kazanılacak para.. İşin biraz da eğlencesinde olmayanlar için yürümüyor :)