esoBux (SCAM)

Başlatan universitely76, 26 Ekim 2011, 23:06:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Aralık 2011, 21:59:53
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 25 Aralık 2011, 21:51:15
neoya fena sardım forumda da denildiği gibi bağımlılık yapıyor hakikaten :D Benim en büyük sorunum direk ref bulamamak değil hiç bulamamak. Yani bana neo gibi siteler lazım ref. kiralıyabiliceğim. Direk refler kazandıran clixsense gibi siteler bana hiç uygun olmuyor ne yazıkki. Hani 3-4 tane arkadaşını ensesinden tutar yaparsın üye zorla 4 reklama tıklarlar anlamışsındır neodan bahsettiğimi :D ama işte bunuda 1 bilemedin 2 site için yaparsın. Burda da benim tercihim neo olur tabiki. Kısacası benim durumum bu. Diyebilirsinki abi sende ne ona geliyosun ne buna sen boşver ptc ile para kazanmayı git gir bi işe anlının teriyle kazan :P
Bir yere girip kazanılacak parayla kıyaslanamayacak kadar az zaten bunlardan kazanılacak para.. İşin biraz da eğlencesinde olmayanlar için yürümüyor :)
Orası zaten öle lafın gelişi söledim. Büyük paralar kazanmak gibi düşüncem yok zaten. Eğlenmeden bu işgence gibi bişey zaten sürdürülemez :) Foruma girip 2 sohbet etmek yorumları okumak işin asıl kısmı bu bence. Bende elimden geldiğince ref. kiralanarak kazandıran siteler peşindeyim neo forever yani ;) Burda da saolun hepiniz paylaşıyosunuz bilgilerinizi tecrübelerinizi okuduğum her konudan yeni bişeyler öğreniyorum.

ahnamus

esobux is closed  :D  tek tesellim bu siteye başka bi sitedeki PTSU offer ıyla üye olmuştum, ordan gelen 20 cent  :D

universitely76

Alıntı yapılan: ahnamus - 29 Aralık 2011, 02:03:51
esobux is closed  :D  tek tesellim bu siteye başka bi sitedeki PTSU offer ıyla üye olmuştum, ordan gelen 20 cent  :D

:)
tek kaybımız vaktimiz oldu sanırsam... ha ben bir de destekleyen arkadaşların sayesinde 2$ kazanmıştım doğru :)
ama haydan gelen huya gider diye boşuna dememişler, buradan aldığımın üstünü tamamlayıp BuxSL'ye yatırdım ama 3 gün içinde site offline :D
Şu sıra imzasız'ım...