ExPreBux.com (SCAM)

Başlatan engin0812, 02 Mart 2014, 16:27:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

engin0812

(scm)

- Site Adı:   exprebux.com

- Tık Değerleri:   3x0,01  3x0,0015   3x0,001   7x0,0005

- Reklam Sayısı: 16

- Günlük Ortalama Kazanç: 0,041$ (3 gunde odeme lımıtı aşılıyor)

- Minimum ödeme limiti ve kullandığı ödeme işlemciler: Paypal, SolidTrustPay, PerfectMoney = 0,10 $  - Payza, Egopay = 1$

- Premium Özellikleri ve Ücreti:

- Ek Özellikler:

1-Adgrid
2-Read e-Mail
3-Microjobs
4-BuxBonus (reklam tıkları ve grid tıklarını tamamlayıp bonus alıyoruz)

Not:Gunluk 0,04+ $ kaznıyoruz 0,10 $ minimum cashout  3 gunde odeme lımıtıne ulasılıyor bence cok ıyı azda olsa :)

Ödeme kanıtı : 

engin0812

Sitenin Admini ile ilgili bilgi buldum tecrübeli arkadaslardan bu admini tanıyan var mı  neyin nesidir acaba ?

Coulers79

Benim bildiğim tek şey var, bu adreslerinin başında gri X olan siteler fazla dayanmıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 03 Mart 2014, 02:47:30
Benim bildiğim tek şey var, bu adreslerinin başında gri X olan siteler fazla dayanmıyor.

Evet buxhoat siteleri nadiren ilk ödemelerini yapıyor. Zamanında iyi seviyelere gelenler de oldu aslında ama,
Önüne gelen bu ucuz script ve host ile site açabildiği için genel olarak uzak durmayı tercih ediyor herkes.

rebuxtoday ve expbux sitelerinin de adminiymiş.
Siteleri tanımıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlar...

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Mart 2014, 02:55:22
Evet buxhoat siteleri nadiren ilk ödemelerini yapıyor. Zamanında iyi seviyelere gelenler de oldu aslında ama,
Önüne gelen bu ucuz script ve host ile site açabildiği için genel olarak uzak durmayı tercih ediyor herkes.

rebuxtoday ve expbux sitelerinin de adminiymiş.
Siteleri tanımıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlar...
:y
Bu ucuz scripti kullanan adminler ödeme limitlerini düsük tutmalılarki bir nebze güven oluşsun.

tiki93

Arkadaşlar ben bu siteye üye oldum ve ödememi aldım bence güvenilir ama yinede siz bilirsiniz 2 günde ödemeyi aldım reklam tıklama ve mikro job sayesinde XXXXXXXXXXXXXXXXXX buda benim refim.

Site tanıtımlarında sadece siteyi tanıtan kişinin refli linki olmalıdır. - Tolga CAN

D.Hekimi

siteye uyeyım.2.ödeme lımıtı nedır acaba.

engin0812

İlk ödemeyi aldım site ödeme yapıyor.

D.Hekimi

hayırlı olsun ödemenız.. rıca etsem 2. ödeme lımıtıne bakabılırmısınız

engin0812

Alıntı yapılan: D.Hekimi - 05 Mart 2014, 00:11:22
hayırlı olsun ödemenız.. rıca etsem 2. ödeme lımıtıne bakabılırmısınız

2. ödeme limiti de aynı gözüküyor hocam