Haftalık Fix Reklam Planı

Başlatan tolgacan86, 04 Mart 2014, 10:11:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Bakınıyorum vede Elisa hocamla aynı kanıya varıyorum
60 site içinden bu rakamlara değecek başka site bulamıyorum, ki ben bulamıyorsam başkası nasıl bulsun :))

Bu arada Tolga bir konuda ÖM attım önemli cevap bekliyorum , saat 4 ten beri haberin olsun..  (eht)

tolgacan86

Cihan'ın pro ve neo reklamlarında dolan slotlara bakacam kimler hangi sitelerinde reklamını vermiş eksik olanlara öm atacam gelin bakim buraya diye :D

@ikose; eneeee unuttum ben onu hemen cevap yazıyom :-[

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Mart 2014, 23:39:50
Reklam verilene kadar elimde olrsa neden olmasın.

Şu aralar 390/3 Payza işini düşünür oldum. Belli süre kontrollü gidip her an bu yatırımı göre alabilirim. Ciddi DR tıkı alıyorum.. Neyse cevap verirsen buna konusunda yaz ki burasını kirletmeyelim..   (d)

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bexbux-odemeleri/msg163934/#msg163934  (yvr)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mart 2014, 00:35:24
Nasıl olsa 3 te 1' i benim diyosun :P :))

Yok o başka şeyler diyecek bence.. Davet etti beni..  :))

bilalyuzugullu

eğer ortaklar tamam derse slotun birine global şirketi konulabilirmi acabaaa ???

ikose

1 site buldum galiba  (eht)
az sonra haber vericem..
8 sırayı ( sağ )  alayım eğer kabul edersen ÖM attım..

ikose

8-sağ - Wonderbux - ödeme kanıtı yok- yeni site

[spoiler]http://www.wonderbux.com/?r=ikose[/spoiler]

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 06 Mart 2014, 00:44:02
8-sağ - Wonderbux - ödeme kanıtı yok- yeni site

Modum Siteyi fark etmiştim bu sabah ama çok gidip geliyor. Şuan verdiğiniz img ile calışmıyor. Site sorunu sebebi ile.. Bilginize umarım yanlış anlaşılmam..

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Mart 2014, 00:45:03
Modum Siteyi fark etmiştim bu sabah ama çok gidip geliyor. Şuan verdiğiniz img ile calışmıyor. Site sorunu sebebi ile.. Bilginize umarım yanlış anlaşılmam..
Yok yok sorun değil.. hata bende Sp içine almak isterken oldu
düzenledim şuan..
sitede şuan gayet herşey düzgün.. en azından bende öyle.. gözünü sevdiğim cromu :))