Haftalık Fix Reklam Planı

Başlatan tolgacan86, 04 Mart 2014, 10:11:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

probuxta bu gün en ufak sorun yaşamadım bu arada..
3 saat içinde 8 reklam gelmiş tıklıyorum şimdi...

tolgacan86

ok Siteyi bugün hazrlıyorum o zaman akşama kadarda sorun yaşanmazsa akşama başlatalım.. ;)

tolgacan86

Bende de sorunlar devam ediyor arkadaşlar, biraz bekleyelim bence..

Bilgin 19'unda bitiyorsa yarışma en geç 12'sinde başlatsak yeterli olur sanırım..? Tabi 12'sine kadar düzeldiği anda başlatırız yine.. Uygun mudur?

6il9in

Hocam benim icin sorun degil demisyim. Evet probux bu sabah bende de acilmadi. Sonucta sadece ben tek slot aldim.  Benim için yarismadan cok en onemlisi diger slot alan arkadaslara haksizlik etmemektir. Sonucta sorun var probuxta herkesi etkiliyecek. Sorun duzelene kadar bekleme taraftariyim.  :y

tolgacan86

Arkadaşlar site bugünde düzgün devam ederse, yarına reklamı başlatacağım. Hem bu sıkıntıdan dolayı süresi bitenler reklamları yeniden başlatmadılar, sayıda azalma oldu, uzun süre sonra ilk defa 20'nin altında fix reklam gördüm buda bizim işimize yarayacaktır umarım :)

Üst Banner $28
Alt Banner $21

Sol SütunSağ Sütun
1. DOLU-BuxP1. DOLU-Fusebux
2. $35 - bilalyuzugullu - clixsense  (ok)2. $31.5 - bilalyuzugullu - neobux  (ok)
3. $28 - bilalyuzugullu - bestbux  (ok)3. $24.5 - bilalyuzugullu - noulinx  (ok)
4. $24.5 - bilalyuzugullu -Zapbux  (ok)4. $21 - bilalyuzugullu - 88Bux  (ok)
5. $17.5 - ballondor - Resbux  (ok)5. $14
6. $17.56. $14
7. $147. $10.5 - bilqin - BexBux  (ok)
8. $14 - bekeli - Clikit  (ok)8. $10.5 - ikose - Wonderbux  (ok)
9. $14- bekeli - Ojooo  (ok)9. $10.5 - ptconur - ultimatebux  (ok)
10. $14 - bekeli - Lynkar  (ok)10. $10.5 - fkork - twickerz

tolgacan86

Arkadaşlar fikirler neler bu gece başlatayım mı reklamı ? Dün akşam online olamadım probux'ada tıklayamadım durumu bilmiyorum ama şu anda normal bende.. Eğer olumsuz birşey yoksa gece başlatalım reklamı?

6il9in

Tolga hocam bana 12 de baslatirim dedigin icin baslatmak istiyorsan benim icin ne zaman baslatacaginiz onemli degil. Bende sabah sorun yoktu. Dun gece ufak sorunlar vardi. Reklami baslat konusunsa herturlu fikre +1derim.

tolgacan86

bilgin valla yetiştirelim yarışmaya diye çok isterim ama şu anda gene gitti probux, cloudflare hatası var, tahminim server taşıma yada genişletme yapılıyor, daha öncede bir ara probuxta böyle bir süreç yaşamıştık sonra düzelmişti, şimdi versek reklamı gün içinde sık sık giderse çok faydalanamayız, hele birde en fazla ref gelme ihtimali olan bizim akşam saatlerinde çoğunlukla gittiğini düşününce verimsiz bir reklam olacaktır bizim için.. :( O yüzden anlayışla karşılayacağını düşünerek sorunun tamamen geçmesi için en azından 1 gün daha bekleyelim diyorum..

6il9in

Tolga hocam sağ 5. slot clixview

[spoiler]http://www.clixview.com/index.php?ref=bilqin[/spoiler]

Ödeme kanıtıda sitenin formundan bir ara çalarım  :D

Slot ücretini nasıl göndereceğimi düşünüyorum.. Ama caresini buluruz...  ;)

tolgacan86

Tamamdır ekledim listeye, para olayını hallederiz, acelesi yok ;)

Üst Banner $28
Alt Banner $21

Sol SütunSağ Sütun
1. DOLU-BuxP1. DOLU-Fusebux
2. $35 - bilalyuzugullu - clixsense  (ok)2. $31.5 - bilalyuzugullu - neobux  (ok)
3. $28 - bilalyuzugullu - bestbux  (ok)3. $24.5 - bilalyuzugullu - noulinx  (ok)
4. $24.5 - bilalyuzugullu -Zapbux  (ok)4. $21 - bilalyuzugullu - 88Bux  (ok)
5. $17.5 - ballondor - Resbux  (ok)5. $14 - bilqin - Clixview  (ok)
6. $17.56. $14
7. $147. $10.5 - bilqin - BexBux  (ok)
8. $14 - bekeli - Clikit  (ok)8. $10.5 - ikose - Wonderbux  (ok)
9. $14- bekeli - Ojooo  (ok)9. $10.5 - ptconur - wattbux  (ok)
10. $14 - bekeli - Lynkar  (ok)10. $10.5 - fkork - twickerz  (ok)