Resim upload için site tavsiyesi

Başlatan bekeli, 05 Mart 2014, 22:52:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Imageshack yeni sürüme geçti ve deneme süresi bitti.
Artık resim yükleyemiyorum. Ücretli üyelik yükseltmem isteniyor.
Daha sonra Photobucket'i kullanmaya başladım.
Sadece ödeme kanıtları için kullanıyorum ancak bandwidth kullanımı %92 olmuş bile.
O da ücretli sürüme geçmeye zorluyor.

Kullandığınız ücretsiz ve yukardakiler kadar kaliteli olan upload sitesi tavsiyesi istiyorum.

Not: Eskiden açılmış buna benzer bir konu var mı bilmiyorum. Aradım ama bulamadım..

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Mart 2014, 22:52:19
Imageshack yeni sürüme geçti ve deneme süresi bitti.
Artık resim yükleyemiyorum. Ücretli üyelik yükseltmem isteniyor.
Daha sonra Photobucket'i kullanmaya başladım.
Sadece ödeme kanıtları için kullanıyorum ancak bandwidth kullanımı %92 olmuş bile.
O da ücretli sürüme geçmeye zorluyor.

Kullandığınız ücretsiz ve yukardakiler kadar kaliteli olan upload sitesi tavsiyesi istiyorum.

Not: Eskiden açılmış buna benzer bir konu var mı bilmiyorum. Aradım ama bulamadım..

Photobucket de çok önceleri bandwidth kullanımı sorunu bende de çıktı. Eski resimlerden birkaçını silip yer açtım. Sonrada ne hikmetse bir uyarı gelmedi.

Şuanda %1 dolu gözüküyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cihan77

Yillardir tinypic kullaniyorum. Tavsiye ediyorum.

Coulers79

Ben resimler için burayı kullanıyorum. www.hizliresim.com Gir, yükle, paylaş.

enderege

Bende

Storage Used   2 GB
Bandwidth Used 10 GB

hakkım gözüküyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: cihan77 - 05 Mart 2014, 22:59:07
Yillardir tinypic kullaniyorum. Tavsiye ediyorum.

Üye oldum. Deneme amaçlı bir ödeme kanıtı yükledim ancak direct linki girince tinypic sitesi üzerinden resmi gösteriyor.
Diğerleri gibi sadece resmi göstermiyor.

Edit: Buldum direkt resim linkini. View raw image diyince direkt resim açılıyor ;) Teşekkürler tavsiye için Cihan ve Coulers79 ;)

cihan77

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Mart 2014, 23:04:36
Üye oldum. Deneme amaçlı bir ödeme kanıtı yükledim ancak direct linki girince tinypic sitesi üzerinden resmi gösteriyor.

Resim uzerinde fare ile sag tikla ve resme bak tikla sonra adres cubugundan linki al

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Mart 2014, 23:04:36

Edit: Buldum direkt resim linkini. View raw image diyince direkt resim açılıyor ;) Teşekkürler tavsiye için Cihan ve Coulers79 ;)

Yazarken hallolmuş :) :y

benim de tavsiyem olacaktı, Photobucket bir ara TR ye kapatmıştı erişimi, o süreçte geçtim ben de zaten tinypic den photobuchet a :)
Eski resimler hala orada :) Aynı şirket zaten photobucket ile :)

ikose

Hizliresimi kullanıyordum bir zamanlar ama sonra gördümki tarihler eski olunca kırık link haline dönüşüyorlar..
artık daha uzun süre sorun çıkarmayan ve linklerin daha çok kalıcı olduğu
Tinypic i kullanıyorum..

Kolay gelsin...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 05 Mart 2014, 23:31:11
Hizliresimi kullanıyordum bir zamanlar ama sonra gördümki tarihler eski olunca kırık link haline dönüşüyorlar..
artık daha uzun süre sorun çıkarmayan ve linklerin daha çok kalıcı olduğu
Tinypic i kullanıyorum..

Kolay gelsin...

Üye olunca hep kalıyor galiba, benim neobux ilk dönem paylaşımlarım bile duruyor , az önce baktım hesaba :)