easy4hitsu ref değişimi

Başlatan nesrin888, 07 Mart 2014, 21:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

KayAds uygun mudur?

Edit: Cashnhits'in Captcha'sı gözükmüyor üye olamıyorum.

sametseven

Alıntı yapılan: nesrin888 - 04 Şubat 2015, 13:34:24
cashnhits karşılığında ref değişimi yapılır
Hayırlı günler. Digadz için ref değişimi yapabilir miyiz, sizin için uygun mudur? (Digadz uzun süre tıklamalı beklemeli bir sitedir, bana üyesi olmadığım bir site daha verirseniz, sizin için iki siteye birden günlük tıklama yaparım. Haksızlık da olmaz size karşı)

nesrin888

digaz uygundur ref linkiniz bekliyorum

sametseven

Alıntı yapılan: nesrin888 - 05 Şubat 2015, 11:28:32
digaz uygundur ref linkiniz bekliyorum
[spoiler]http://digadz.com/sametseven[/spoiler] Söylemiş olduğum gibi, ben linkinizi verirseniz, sizin refiniz olarak bir siteye daha üye olmaya hazırım. Cashnhits üye oluyorum hemen
edit: siteye üye olundu. Kontrol eder misiniz

nesrin888

bende sizin linkinizden üyeoldum sizde kontrol edin

programci

arkadaşlar cashhits sitesine refiniz olup istediğim siteye sizde benimmi refim oluyorsunuz?

ikose

Alıntı yapılan: programci - 18 Şubat 2015, 01:37:26
arkadaşlar cashhits sitesine refiniz olup istediğim siteye sizde benimmi refim oluyorsunuz?
Sen nesrin arkadaşımızın CashNhits sitesinde refi oda senin bir sitende senin refin oluyor..
Ancak öncelikle  hangi siteyi istiyorsan buraya mesaj bırakıyorsun
xxx sitesi uygunmudur diye, Nesrin Hn en kısa zamanda size dönüş yapacaktır..

programci

peki öyleyse. Ben refinizle üyelik aldım. sizde imzamdaki Kayads'tan üyelik istiyorum.

nesrin888

kayads benim için uygundu üye oldum linkinizden yalnız  benim siteme üyeolmadan önce uygunmudur diye sorduktan sonra üye olursanız  daha iyi olur ben cevaplamadan üye olmuşsunuz kayads benim için belki uygun olmayabilirdide o zaman siz mağdur durumda kalırdınız

programci

evet haklısınız bir dahakine dikkat ederim. Teşekkürler.