easy4hitsu ref değişimi

Başlatan nesrin888, 07 Mart 2014, 21:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Captcha problemini çözdüm üye olabiliyorum, KayAds'ı da kaptırmışız  :D

TecnoClix uygun mudur?

sametseven

Alıntı yapılan: ufuko - 18 Şubat 2015, 20:01:36
Captcha problemini çözdüm üye olabiliyorum, KayAds'ı da kaptırmışız  :D

TecnoClix uygun mudur?
Digadz sorun verdiği zamanlarda refimden tecnoclixi almıştı. Kendi isteğiyle ikisine de devam ediyor sanırım

Ufuko

EarningSpot scam oldu. Değişimi sonlandırabiliriz.

nesrin888

programci ileti kutun dolu mesaj yazamıyorum kayads scam oldu uzun zmandır ulaşmaya çalışıyorum sana istersen başka bir site öner tıklayım ileti kutun dolu bölümünede 2 kez yazdım halen mesaj yollayamıyorum belki bu konuya geri dönüş yaparsın yeni ref linkini bekliyorum

sametseven

Alıntı yapılan: nesrin888 - 06 Nisan 2015, 12:18:38
... ileti kutun dolu mesaj yazamıyorum
ismi yazın, başına @ kullanın. Mesela @nesrin888 diye yazınca bildirim gelecek size. Bildirim eklerseniz daha kolay görülür. Bir sorum vardı, Cashnhitz upgrade kullandınız mı, kullandıysanız tavsiye eder misiniz.[spoiler] Refsiz, ultimate, 16$/30 gün [/spoiler]

Andora

cashnhits karsılıgı adpagewievs uygun mudur?

nesrin888

uygundur ref lininiz bekliyorum

Andora

imzamda linkim var, ben sizin linkinizle üye oldum.

nesrin888

cashnhits sitesinin durumu belirsizliği nedeniyle ref değişim konumu easy4hitsu sitesi olarak değiştiridim. deiğişim yapmak isteyen arkadaşlar konuya yazdıkları gibi pmde atarlarsa sevinirim.

ikose

Alıntı yapılan: nesrin888 - 07 Ocak 2016, 11:15:18
cashnhits sitesinin durumu belirsizliği nedeniyle ref değişim konumu easy4hitsu sitesi olarak değiştiridim. deiğişim yapmak isteyen arkadaşlar konuya yazdıkları gibi pmde atarlarsa sevinirim.
Konuna müdahale etmek istemem ama easy4hitsu sitesinde premium üyemisin.
eğer Free üye isen ilk 100 surfe ulaştığında Dr ın 0,10 komsyon dışında başka bir geliriniz yok.
bu nedenle değişim anlamsız kalır gibime geliyor.
premium üye isenizde kazancınızın tam olarak ne olduğunu yazarsanız sevinirim. Daha Prm. üye kazancı nedir öğrenemedik forumda