ref degişimi

Başlatan rota26, 09 Mart 2014, 19:05:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

kardeş benim sana cevap vermememin sebebini biliyorsundur herhalde ben senin konuna ref degişimi için mesaj yazıyorum sen cevap yazmıyorsun.olumsuzda olsa insan nezaketen bi cevap yazar demi  :y

Engin

Alıntı yapılan: rota26 - 17 Nisan 2014, 22:44:06
kardeş benim sana cevap vermememin sebebini biliyorsundur herhalde ben senin konuna ref degişimi için mesaj yazıyorum sen cevap yazmıyorsun.olumsuzda olsa insan nezaketen bi cevap yazar demi  :y
bana dyrsan ben hem konuna yazdm hem özelden yazdm hic bir şey demdn

rota26

Alıntı yapılan: Engin - 20 Nisan 2014, 13:26:30
bana dyrsan ben hem konuna yazdm hem özelden yazdm hic bir şey demdn
evet kardeşim sana dedim. uztmak istemem fakat birincisi senin konuna mesaj attıgımda özelden mesaj atmadın , sen benim konuma yazdıgın zaman ''neden cevap vermiyorsun diye özele mesaj atmışsın'' . ikincisi kendi konuna bir daha bak benim mesajıma cevap yazmışmısın yazmamışmısın. her neyse önemli degil 

Alıntı yapılan: Engin - 17 Nisan 2014, 19:20:17
hiç birine üye değilim dosdum zonclix fusebux zapbux sç birini özelden yaz bana hangisine üye oldysn bnde olym birine ?
ayrıca zaten bu sitelere üyeyim ben   :y

abcb

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 20 Nisan 2014, 22:02:05
Koşun kavga var  :g

Boşuna adın körükçüye çıkmamış. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Yokmu başka koşup gelecek  :g

rota26

demekki kavga etsek ayıracak 1 kişi , körükleyecek 1 kişi  :D

benim bildigim moderatörün anlamı arabulucu , bölüm modratörünün anlamı daha başka mı oluyo (körükleyici) :))

hakanatik01

Geldim bende :P @ rota26 üyesinde o sitelere nerden bilinecek yahu ? :) ana konuna eklemen daha iyi olmazmı şu sitelere üyeyim bunların dışındakilere refiniz olabilirim şeklinde yoksa tahmin oyununa döner iş.Ana konuna bakıyorum 2 site var çünkü tahmin oyunu değil ref değişimi yapıyoruz sonuçta :)
senle başlasak şimdik debadiye üye olacam
H:Neoya üyemisin
R:"evet"
H:proya 
H:zapbux
H:fuse
H:globalbux
ee ben bulana kadar kaç mesaj atmam gerekecek? bence ana konuna yaz "şu sitelere üyeyim bunların dışındaki her sitenize aşağıdaki 2 siteden biriyle değişim yapabilirim" gibi gereksiz mesajlar olmasın sende rahat et senden üye olmak isteyen arkadaşlarda ;
Yok konu böyle devam edilecekse başlığı değişeyim ref değişimi değil tahminli ref değişimi yapayım :P :D

ikose

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Nisan 2014, 17:58:45
Geldim bende :P @ rota26 üyesinde o sitelere nerden bilinecek yahu ? :) ana konuna eklemen daha iyi olmazmı şu sitelere üyeyim bunların dışındakilere refiniz olabilirim şeklinde yoksa tahmin oyununa döner iş.Ana konuna bakıyorum 2 site var çünkü tahmin oyunu değil ref değişimi yapıyoruz sonuçta :)
senle başlasak şimdik debadiye üye olacam
H:Neoya üyemisin
H:proya 
H:zapbux
H:fuse
H:globalbux
ee ben bulana kadar kaç mesaj atmam gerekecek? bence ana konuna yaz "şu sitelere üyeyim bunların dışındaki her sitenize aşağıdaki 2 siteden biriyle değişim yapabilirim" gibi gereksiz mesajlar olmasın sende rahat et senden üye olmak isteyen arkadaşlarda ;
Yok konu böyle devam edilecekse başlığı değişeyim ref değişimi değil tahminli ref değişimi yapayım :P :D

doru üye oldugum siteleri eklemem gerekiyordu eksiklik olmuş.

fakat bahsi geçen olayın(kavganın) :D sebebi bu degilki olay daha farklı he uzatmaya deger mi degmez fakat olay cevap verdin vermedin muhabbeti olunca onun açıklamasını yaptım. :)