ref degişimi

Başlatan rota26, 09 Mart 2014, 19:05:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Alıntı yapılan: ikose - 07 Temmuz 2014, 19:38:53
Listende C.sense yok , şimdi dikkatimi çekti..  :y

clixsense emindegildim onun için eklemedim.biri degişim isterse bi denerim diye  :)

ikose

Alıntı yapılan: rota26 - 07 Temmuz 2014, 20:57:28
clixsense emindegildim onun için eklemedim.biri degişim isterse bi denerim diye  :)
PM yolladım o halde :)

rota26

clearbux eklanmiştir

rota26

richman arkadaşımızla instabux-clearbux ref degişimi yapılmıştır

rota26

illisionist arkadaşımızla clixters-clearbux ref degişimi yapılmıştır

rota26

king1145 arkadaşımızla cashbux-clearbux ref degişimi yapılmıştır

xxboreasxx

trbux üyeliğiniz yoksa ref değişim yapabilirim arkadaşım ref linkim [spoiler]http://www.trbux.net/?ref=xxboreasxx[/spoiler]

nukhet

Alıntı yapılan: xxboreasxx - 23 Ağustos 2014, 00:37:32
trbux üyeliğiniz yoksa değişim yapabilirim arkadaşım
Bakın az önce nargiza kullanıcısı probux için ref değişimi istemişti, onunla iletişime geçebilirsiniz

xxboreasxx

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Ağustos 2014, 00:40:10
Bakın az önce nargiza kullanıcısı probux için ref değişimi istemişti, onunla iletişime geçebilirsiniz

İletişime geçtim fakat geri dönen olmadı. Bu arada msj atamadım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

nukhet

Alıntı yapılan: xxboreasxx - 23 Ağustos 2014, 00:42:53
İletişime geçtim fakat geri dönen olmadı. Bu arada msj atamadım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)
Bu forumun modları ve yöneticimiz var onlar dururken bana laf düşmez ama forumda 5 adet mesajınız olursa herkese mesaj atabilirsiniz, nargiza kullanıcısıda sizin gibi yeni üye ve o da hiç kimseye özel mesaj atamıyor, ancak son konuları okurken görecektir, ref değişimi yapmak istediğinizi, bol kazançlar :)