BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Ben hiç payout yapmadım ama evet 4-5 kişi ödeme alamadığını söylüyor. Fakat payment proofs bölümünde birsürü bugüne ait ödeme kanıtları var.

Mesen

Sorun belirtilmiş fakat benim acil bir durumum ortaya çıktı şu an şaşkınlık içerisindeyim. BigtimeBux forumunda da bu linki verdim hesabım anında banlandı. Birisi benim için acilen forumda başlık açabilir mi? Sadece linki paylaştım diye ban yedim halbu ki yine forumdan bir link vermiştim. Ticket açacağım bilmem kaç gün cevap gelmeyecek. O süre zarfı içerisinde refler falan telef olur. Biri benim yerime adminlere ulaşırsa çok memnun olurum.

Your account is currently suspended. Reason: Tried to exploit _GET variable

Bu yazıyor kafayı yedirtecekler bana :D

enderege

Merak etmeyin bu geçici bir durumdur. Bence hesabınız açılır en kısa zamanda. Geçenlerde banada yapmıştı. Acil işim vardı ticket açmadım, akşama düzelmişti.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Mesen

Nihayetinde hesabımı açtırdım ohh :D Claudio'ya IncraseBux'da dil döktüm açtı hesabımı nihayetinde. Sağolsun. Bahanesiyle diğer ticketı da hallettirecektim ama yemedi galiba :D

enderege

enderege

Son iki gündür 9 reklam yerine, 6 reklam (Silver üyelerde) çıkmaya başladı. Buda AVG leri olumsuz etkiliyor. Bugünde AVG ler düşecek gibi. Nelson başımıza çorap mı örüyor? :D

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 31 Temmuz 2011, 17:17:51
Son iki gündür 9 reklam yerine, 6 reklam (Silver üyelerde) çıkmaya başladı. Buda AVG leri olumsuz etkiliyor. Bugünde AVG ler düşecek gibi. Nelson başımıza çorap mı örüyor? :D

Reklam konusunda şikayetler var haklısınız ama bana gelen avg ler daha da düzeldi gibi.Şu an itibariyle 2.1 avg  ortalamam var.

universitely76

Benm son 3-4 gündür çok fazla bir düşüş var. Sebebini bilmiyorum reklamlardan olduğunu sanmıyorum çünkü reklam sayısı azalmadan başladı bu düşüş. 2.3,'lere kadar düşüş var şu an  :-\
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 21 Temmuz 2011, 10:59:32
Bugün 2 reklam tıkladım.Sonra kendi kendine mailime bigtime 1.şifre değiştiği mesajı geldi.Siteden logout oldum.İlk önce kendi şifremle giriş yapmayı denedim.Sonra Verilen şifreyle foruma girdim.Hesabım bomboştu.2.sefer girdiğimde normale döndü hesabım.Durumdan kıllandım.Şifreyi kendim değiştirdim bu sefer.Bu sefer 10 dakika ban cezası aldım.Şu anda yeni şifremle giriş yapabiliyorum.Hesabım da normale döndü.Sizin başınıza bu tür bir olay geldi mi?

Geçmiş olsun nouma,
Secondry password konusu zaten dile getirilmiş. Bunun dışında, her site için ayrı parola kullanmanı tavsiye ederim ...

Ayrıca;
site dışında, mail vs parolalarında da sorun olduğunu düşünüyorsan (mailine de erişim olduğunu düşünüyorsun), bence bilgisayarının güvenliğini bir gözden geçir.

Bir kayıbının olmamasına sevindim.
Geçmiş olsun...

Edit:
Geçmiş olsun mesen... Neysei hesabın açılmış :)

Edit 2:

Reklam sayısı ile AVG ler arasında bir bağlantı yok arkadaşlar ;) (Direk ref geliriniz düşer olsa olsa :) )

nouma26

Teşekkürler hocam,hoşgeldiniz.

Bugün cashout denedim.Maalesef para gelmedi.Forumdaki diğer birkaç kişide olan sorun bende de oldu.Problem sayfasına mesajımı yazdım.Sonucu bekleyeceğiz artık....