BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

(scm)

- Incrasebux admininden, Gen4 Lisanslı yeni site
- Şu anda pioneer üyelik veriyor
- Ref gelirlerinin yarısı rental balance a gidiyor.
- Alertpay da gelecek sanırım ödemeleri kabul için seçenekler arasında var. AP aktif
- Direk reflerle ilgili sorun var, bilginiz olsun... Direk ref edinmek için acele etmeyin Sorun çözüldü

Tablo hazırlamıştım.. İşine yarayacaklar olabilir diye burada da paylaşmak istedim.

Son bilgiler:
- Üyelik yükseltme işlemleri daha önce rental balance dan yapılabiliyordu, artık direk payment processor ile alabiliyorsunuz.
- 30 Nisana kadar üyelik yükseltme işlemlerinde %10 civarı bir indirim var(tabloda bilgi mevcut)
- 30 Nisana kadar, tüm  Payment propcessor lerden rental balance a yapılan aktarımlarda %10 ilave bonus.
- Admine hatalı bir ref ücret tablosu için ticket açtım. Gelen bilgiyi daha önce forumda görmemiştim. Söylediğine göre ref ücretleri şu anda ref sayısına göre değişiyor ancak yakında her üyelik için sabit bir ücret olacakmış. (bilgi, direk adminden - ticket)
- Zaten yükseltilmiş bir üyelikten daha üstüne geçmek için, şu an geçici olarak farkı payment processorden ödeyerek ticket ile talepte bulunmak yeterliymiş. Yakında otomatik olacakmış.  (bilgi, direk adminden - ticket)

akif

slm;
birde böyle yeni açılan siteler için ne kadar süreyle ayakta kalabilir tahmini bilgilerinizi de paylaşırsanız çok memnun kalırım. yatırım yapma konusunda da çok yardımcı olur. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler :)

incrasebux sitesi uzun süredir ayakta.. Güven yüksek olacağından uzun süreli olması öngörülüyor.
Deli gibi yatırım alacaktır site.
Bu arada son bilgi , Incrasebux admini ortakmış ve yönetim tamamen onda olacakmış.

genelde bir çok sitenin ömrü 1-3 aydır.. 4-6 ay olanlar iyi diye nitelendirilir ki daha uzun süren bir elin parmağını geçmez.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Nisan 2011, 01:02:45

- Direk reflerle ilgili sorun var, bilginiz olsun... Direk ref edinmek için acele etmeyin

Refin olamadım. Ama üye oldum. ve Pioneer.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 12 Nisan 2011, 08:55:28
Refin olamadım. Ama üye oldum. ve Pioneer.

Teşekkürler,
Direk ref sorunu çözülmüş heralde, gördüm reflerin arasında ama tıklar görünmüyor bu sefer de :D
Gen4 sorunlu bir scriptti, kötü bür seçim olmuş bence :(
Zorlanacaklar ve kullanıcıları da zorlayacaklar gibi duruyor.

Şu anda görünen bir diğer sorun da, yeni güne geçmemiş server.

AnilK

Evet reklamlar güncellenmemiş ne yazık ki. Bu sorunlar daha uzun süre devam eder, zaten Admin de 1 ay sürebilir demiş pre-launch dönemi.

oguzoztekin

Referansınızla üye oldum hocam

ElisaMcCline

Teşekkürler oğuz.

Sitede tuhaflıklar var. Birçok direk ref görünmüyor ya da bazıları sonradan gelebiliyor.
Sayfalar bazen açılmıyor.

Bahsettiğim gibi Gen4 kötü bir seçim omuş.
Tek makul tarafı adminin bilindik/tanıdık/güvenilir biri olması.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: oguzoztekin - 12 Nisan 2011, 15:54:47
Oğuz,
Gece itibariyle görünüyorsun refim olarak. Sorunları da böylece görelim diye haber vereyim dedim.
Hiç reklam tıklamış mıydın. Bu şekilde geç geliyor refler ve genelde 0 tıklama ile.... Devam mı ediyor bu sorun merak ettim. Aynı zamanda herkesin de haberi olur sorun varsa. Ona göre bilerek hareket edersiniz.

oguzoztekin

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Nisan 2011, 02:43:35
Alıntı yapılan: oguzoztekin - 12 Nisan 2011, 15:54:47
Oğuz,
Gece itibariyle görünüyorsun refim olarak. Sorunları da böylece görelim diye haber vereyim dedim.
Hiç reklam tıklamış mıydın. Bu şekilde geç geliyor refler ve genelde 0 tıklama ile.... Devam mı ediyor bu sorun merak ettim. Aynı zamanda herkesin de haberi olur sorun varsa. Ona göre bilerek hareket edersiniz.

Hocam şu dakika itibarı ile 10 tık oldu
balansta 7 cent var
ha birde pioneer üyelik tabi

ElisaMcCline

bende 5 görünüyor...
Neyse dediğim gibi kodlamaya devam ediyoruz demiş admin. Göreceğiz.
Sitenin Admininin güveni dışında şu anda olumlu hiçbirşey yok...

Hmm, kendi tıklarımız işliyor :D