BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHeLeP

ödeme limiti 2$ mı yoksa 10$ mı ?

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: CHeLeP - 04 Mayıs 2011, 14:43:55
ödeme limiti 2$ mı yoksa 10$ mı ?
alt limitin 2$ olması gerekiyor. 10$  standart üyelikte bir seferde istenebilecek max. rakam, 14 gün sonra yine 10$ isteyebiliyorsunuz.

tolga4599

ben bi yerde takıldım bigtime de micro yada mini gibi anlık açılan reklamlar yok varsada ben beceremedim :) galiba birde burdaki neocuları ordaki forumda göremedim kimse takılmıyor orda galiba ...

enderege

Alıntı yapılan: tolga4599 - 06 Mayıs 2011, 22:57:46
ben bi yerde takıldım bigtime de micro yada mini gibi anlık açılan reklamlar yok varsada ben beceremedim :) galiba birde burdaki neocuları ordaki forumda göremedim kimse takılmıyor orda galiba ...
Bigde neo daki gibi ara reklamlar yok denecek kadar az. Ben 13-14 gündür üyeyim belki bir belki iki kere denk geldim. Reset saatinde reklamını  verir iş biter.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga4599 - 06 Mayıs 2011, 22:57:46
Ben neo sorunumu çözmeye çalışıyorum o yüzden sadece okumakla vakit geçiriyorum şimndilik.
PTC ciddi vakit alıyor, cevap veremeyeceğim bir forumda yazmak çok hoş değil :)
biraz daha öyle gidecek gibi :)

tolga4599

hocam bende deneme amaçlı biraz ref aldım bigte fakat auto pay yani otomatik süre uzatma varmı bir türlü becemeredim yardımcı olabilcek varsa şimdiden tşkler  iyi ve bol kazançlar  herkese.....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga4599 - 07 Mayıs 2011, 11:15:16
hocam bende deneme amaçlı biraz ref aldım bigte fakat auto pay yani otomatik süre uzatma varmı bir türlü becemeredim yardımcı olabilcek varsa şimdiden tşkler  iyi ve bol kazançlar  herkese.....
Hayırlı olsun tolga,
Henüz bir çok özellik aktif değil.. autopay i ben de bulamadım. Sanırım henüz yok.
Sadece süresi bitince gitmemesi için işaretleyebiliyorsun. ( Beim bulabildiğim kadarıyla )

webarizan

Üstad refinden üye oluyorum iyi tıklarım :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: webarizan - 08 Mayıs 2011, 22:03:42
Üstad refinden üye oluyorum iyi tıklarım :D
Teşekkürler "webariza", umarım herkes için hayırlı olsun :)

Mesen

Dün 100ref satın aldım başlangıç olarak ama birşey soracağım, 50$ çok pahalı değil mi 100ref için? Hesap yapıyorum kar yapabilmek için 4.133+ avg gerekiyor  :-\