BuxSL stats SCAM

Başlatan nouma26, 29 Ekim 2011, 15:16:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 21 Kasım 2011, 17:24:13
Yarışıyoruz ya hocam bakıyorum. ;D Bende çekim yapmadım. Yarın ref alacak param birikti. Birazda artı var ama birkaç gün sonra çekeyim diyorum.

Olmuyor ama, çok açtın arayı :) İnsafa gelir biraz adam :D
Neyse, çıkartın bir an önce paranızı da, daha eğlenceli hale gelsin :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Kasım 2011, 17:34:54
Olmuyor ama, çok açtın arayı :) İnsafa gelir biraz adam :D
Neyse, çıkartın bir an önce paranızı da, daha eğlenceli hale gelsin :)

İnşallah (hem arayı açmak, hemde parayı çıkarmak) Hocam.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Kasım 2011, 14:56:12
Enderege, Nouma,
upg aldıktan sonra da kaç gün geçtiyse bir ortalama avg paylaşabilir misiniz ?

Hocam benim premium daha yeni sayılır.18 inde yarım gün geçmişken aldım.19 undan iitibaren premium avg ler var.Bugün de hessaptaki parayla 100 ref daha aldım.350 ref oldu...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Kasım 2011, 01:00:56
Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Kasım 2011, 14:56:12
Enderege, Nouma,
upg aldıktan sonra da kaç gün geçtiyse bir ortalama avg paylaşabilir misiniz ?

Hocam benim premium daha yeni sayılır.18 inde yarım gün geçmişken aldım.19 undan iitibaren premium avg ler var.Bugün de hessaptaki parayla 100 ref daha aldım.350 ref oldu...

Doğru yahu, evet yeniydi senin upg...
bol şans ;)

nouma26

Teşekkürler Elisa hocam. Sitedeki acaip durumlar devam ediyor..Saat gece 1 de 100 ref almıştım.Sabah istatistiklere baktım önceki 3 günün istatistikleri 50-100 arası yukarıya doğru oynamış.İşin garibi gelirde oynama oldu mu hiç bilmiyorum.Neyse ben dünkü istatistiğimi vereyim diyecem ama o da değişmiş.Gece 440 la kapanmıştı.Sabah kalktığımda 537 gözüküyordu...Ender hocam ben reset saatinde işim dolayısıyla pc başında olamıyorum.Reset sattinden itibaren ref tıklarıyla gelen günlük gelir tutuyor mu?Zahmet olmazsa ona bakabilirmisin?

Edit:İstatistikte gözüken bütün günler tık sayıları 1 gün hariç yukarıya doğru değişmiş....

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Kasım 2011, 10:53:20
Teşekkürler Elisa hocam. Sitedeki acaip durumlar devam ediyor..Saat gece 1 de 100 ref almıştım.Sabah istatistiklere baktım önceki 3 günün istatistikleri 50-100 arası yukarıya doğru oynamış.İşin garibi gelirde oynama oldu mu hiç bilmiyorum.Neyse ben dünkü istatistiğimi vereyim diyecem ama o da değişmiş.Gece 440 la kapanmıştı.Sabah kalktığımda 537 gözüküyordu...Ender hocam ben reset saatinde işim dolayısıyla pc başında olamıyorum.Reset sattinden itibaren ref tıklarıyla gelen günlük gelir tutuyor mu?Zahmet olmazsa ona bakabilirmisin?

Edit:İstatistikte gözüken bütün günler tık sayıları 1 gün hariç yukarıya doğru değişmiş....

Ya sitenin tuhaflığı var ama yanlışı yok. Sadece reklam tıklamak için 24 satiniz yok. 12 saatiniz var. 11:30 ile 23:30 arası tıklama yapabiliirsiniz. 23:30 a kadar tıklama  yapmazsanız gün kaybedersiniz. Ref tıkı gelmez. 23:30 sizin reklam tıklama son vaktiniz. Ama reflerinizin tıkları devam ediyor. 00:30 a kadar. Bu saatten sonraki ref tıkları ertesi gün avg sine gidiyor.

Bende tık sayılarında + veya -  bir durum yok.

ElisaMcCline

@Nouma
Daha önce bende de benzer durum oldu, gece kaybetmiş olsak da aldığımız tıkları sonradan tıklanmış gibi geçmiş günlere işliyor. Ama gelire işlenmiyor haliyle.
Geriye dönüp bakınca aşka geliyorsun ama ortada öyle bir kazanç yok aslında.

@Enderege
Yanlışı doğruyu bilmem, tıklamalar için 12 saati var herkesin, iki adet 12 saatlik dilimden birini seçip değiştirmeyeceksizin ref geliri kaybetmemek için.
Bu biraz kasar, tek ,ş,m,z reklam tıklamak değil herhalde :)

Ama şöyle bir hata var:
Reklam sayfasında görünen bilgilere göre reklam reset 11:00 - server reset 23:00 ama gerçekleşen ile yarım saat fark var.
Sitenin reklam reset saati 11:30, server reset saati ise 23:30 ... (TR saatine göre)

ElisaMcCline

BuxSL Direk ref stats, Toplam 19 direk ref....

18.11.2011 --> 18 DR --> 68 click - AVG: 3,77
19.11.2011 --> 18 DR --> 67 click - AVG: 3,72
20.11.2011 --> 18 DR --> 71 click - AVG: 3,94
21.11.2011 --> 19 DR --> 78 click - AVG: 4,10
22.11.2011 --> 19 DR -->   ::)

Net kazanç (Balance) bilgisi: :)

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Kasım 2011, 10:53:20

@nouma, şimdi bende 100 ref aldım. ve dediğin durum bende de oldu. Eski istatistikler acayip bir şekilde yukarı çıktı. Mesela 19/11/2011 de refler 58 tık yapmışken şimdi aynı tarihde 300 tık yapmış gözüküyor. Ama parasal yönde ben excelde hesap tutuyorum. Onda artış veya azalış yok. Sadece rahatsız edici bir durum.  ve bu arıza account sayfasındaki rented ref tıkları kısmınada yansıyor.

enderege

Bu sorunu görünce foruma baktım. Adminde kabul ediyor durumu. Ancak ref gelirinde bi değişim yoktur diyor. Olay balance daki parayı etkilememiştir diyor. Şuandaki istatistikler tahminidir, bundan sonra gerçek istatistiklerinizi göreceksiniz. Problem çözülmüştür demekte.

Konunun orjinal metni için:
http://www.buxsl.com/?v=f&fid=1&tid=1591&last