Croclix Ödemeleri

Başlatan mtoy76, 13 Mart 2014, 10:11:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

Yeni ödeme iki gün içinde geldi alt limiti düşürdüler sınıra çabuk geliyorum artık

Dark

Yeni ödeme 2 gün içinde geldi

Dark

Yeni ödeme 2 gün içinde geldi

Dark

Yeni ödeme 2 gün içinde geldi azar azar da olsa gelmeye devam ediyor ödeme limitini de düşürdüler çünkü

Dark

Yeni ödeme bir gün içinde geldi

Bir kerede gelen miktar fazla görünmeyebilir ama artık buna kısa sürede geliniyor (kısa denilebilir ve bir gün aktif olamamıştım) ve birikiyor ödeme alt limitini de düşürdüler ve cash-out points sistemi de kalktı (yine de bonus adleri yapıyorum ben daha fazla kazanmak için) yılların ödiyen sitesi, ilerde belki yatırım da neden olmasın?

Dark

Yeni ödeme 2 gün içinde geldi ve azar azar güzel güzel gelmeye de devam ediyor garanti site olduğu için de asla bırakmıyorum

spatyom

Alıntı yapılan: Dark - 01 Ekim 2021, 11:25:58
Yeni ödeme 2 gün içinde geldi ve azar azar güzel güzel gelmeye de devam ediyor garanti site olduğu için de asla bırakmıyorum

hocam bu paryı normal banka hesabına aktarım için hangi yolu izliyorsunuz acaba.

Dark

Alıntı yapılan: spatyom - 01 Ekim 2021, 20:34:49
hocam bu paryı normal banka hesabına aktarım için hangi yolu izliyorsunuz acaba.

Burdaki arkadaşlarla alıyorum ama özelde dediğim gibi payeer (perfect money ana ödeme işlemcim) pek kullanmıyorum sadece birkaç site buraya bağlı artık şu an offers4all.net sitesine yatırım yapmak için kullanıyorum payeeri cliquebooktan gelicek parayı da oraya yatırcam.

spatyom

Alıntı yapılan: Dark - 01 Ekim 2021, 20:43:23
Burdaki arkadaşlarla alıyorum ama özelde dediğim gibi payeer (perfect money ana ödeme işlemcim) pek kullanmıyorum sadece birkaç site buraya bağlı artık şu an offers4all.net sitesine yatırım yapmak için kullanıyorum payeeri cliquebooktan gelicek parayı da oraya yatırcam.

buradaki arkadaşlar ile nasıl alıyorsunuz anlamadım. siz nden direkt almıyorsunuz.

Dark

Alıntı yapılan: spatyom - 01 Ekim 2021, 21:02:18
buradaki arkadaşlar ile nasıl alıyorsunuz anlamadım. siz nden direkt almıyorsunuz.

payeerden türk bankalarına direkt gönderim var mı bilmiyorum çünkü.

https://www.gelirkapisi.com/para-donusumleri/payeer-advcash-perfectmoney-tum-bitcoin-ve-altcoinleriniz-alinir-satilir/