Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ikose - 22 Mart 2014, 16:10:59
ahaaaa, 3 saatmi  (prt)
giriş yapmak isterdim ama tüm hesapları reklam için neredeyse sıfırlamışım, şimdi baktımda sadece param Egopay da malasef   :(
Bu sefer beni mazur görün arkadaşlar  (a)

Borç veririz modum.. Gönlünüzde varsa katılmak bu manzeret olmaz.. Bilal Hocam paralanmıştır. Olmadı ondan alırız borcu..  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 22 Mart 2014, 16:12:53
Borç veririz modum.. Gönlünüzde varsa katılmak bu manzeret olmaz.. Bilal Hocam paralanmıştır. Olmadı ondan alırız borcu..  :D

+1  :y

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 22 Mart 2014, 16:12:53
Bi benim için borç toplamamıştın :)) onada başladınya , ne diyim sana  :g
Ama beni bir çok kişi bilir, borçlu kalmak tan hiç hoşlanmıyorum..çok büyük sıkıntı bana  :X
Çok saol Bilqin  (a)

Bilal Hocam Teşekkür ederim   (a) ama egopayı payzaya aktarmak vardı bir zamanlar, onu bile yapsam 4 günden önce gelmez
ve bu 4 gün geçmek bilmez bana, uyku uyamam sonra  (a)  :y

Sizlere bol kazançlar arkadaşlar  :y

6il9in

nouma26

Alıntı yapılan: ikose - 22 Mart 2014, 16:16:36
Bi benim için borç toplamamıştın :)) onada başladınya , ne diyim sana  :g
Ama beni bir çok kişi bilir, borçlu kalmak tan hiç hoşlanmıyorum..çok büyük sıkıntı bana  :X
Çok saol Bilqin  (a)

Bilal Hocam Teşekkür ederim   (a) ama egopayı payzaya aktarmak vardı bir zamanlar, onu bile yapsam 4 günden önce gelmez
ve bu 4 gün geçmek bilmez bana, uyku uyamam sonra  (a)  :y

Sizlere bol kazançlar arkadaşlar  :y

Modum katılmak iserseniz egopayı ben bir şekilde kullanırım.Egopay,perfectmoney,okpay da kabulumdur :D

ptconur

oluşabilecek gruba ben de katılabilirim. ayrıca şahsi olarak ben de yatırım yapmayı düşünüyorum :)

Calyente

Bende katılabilirm ancak ücretler ve işin nasıl yürüdüğü ile ilgili bilgi almak istiyorum :)

ElisaMcCline

Nouma genel birşeyler yazar ama ben kabaca genelde olanı yazayım. Az çok fikir olsun.

Genelde 10+ kişi katılım oluyor, 10$ gibi bir katılım ücreti oluyor.
Az kişi olursa ya tam herkese bölünür ya da bazı arkadaşlar birden çok hisse alır, yine her biri 10$ olan hisseler yaratılabilir.
Bunu ancak katılımcılar tamamlanınca görebiliriz ama sen yine de her bir hisse 10$ diye düşünebilirsin sanırım.

Ve grubun refi olarak imkanlarımız ölçüsünde desteklemeye çalışıyoruz ama tabii ki mutlak şart olmayacaktır.

Genelde işin para kazanma konusundan çok eğlencesi ve birlikte birşeyler yaplması için oluşuyor zaten gruplar :)
Daha sonrasında yatırım dünenlere de yol gösterici oluyor. (AVG ler, gerekli yatırım miktarı vs. )

nouma26

O zaman şöyle yapalım.Biraz acele etmemz gerektiği için ben birazdan payza ile upgrade yapacağım.Pazartesi gecesine kadar katılım yapmak isteyen arkadaşlar bildirir ve ona göre kişi başına düşen miktarı belirleriz.
Genel hatlarıyla Elisa hocamın dediği planda gideriz.Sadece RRve upgrade ücreti 150 dolar civarında olmasını öngörüyoruz.

Ayrıca isterseniz bir miktar da paypalla yatırım yapabiliriz.Ama o zaman ortak paylarını  kredi kartından çekildiği için tl bazlı belirleriz....

ikose

Öyle ptesine kadar oyalanacaksanız ayarlarım 10usd
o zaman benide listeye ekleyebilirsiniz
+1 ikose..  :y