Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Gözümüz aydın :) Umarım uzun ömürlü, bol kazançlı bir site olur :) Bu arada Golden aldım, henüz RR yok ama piyasada, gelince haber ederseniz sevinirim :)

nouma26

Site eski sabıkalı bir adminin sitesi gibi ama yine de bir sorayım arkadaşlar..Upgrade indirimi bugün sona eriyor.(80  ($) 60 $ ) .Acele bir karar olacak ama ortak üyelik alalım derseniz ben yönetimi üstlenebilirim.

Sanırım indirim reset saati sonuna kadar devam edecek.Reset saati sabah 06 :00 da.Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi burada belirtirseniz sevinirim...

ElisaMcCline

Ben daha önce gelecek her türlü ortak fikir için, +1 bilgisi vermiştim, hatırlatayım o zaman :)
Duruma göre değerlendirin.

6il9in

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Mart 2014, 14:35:38
Site eski sabıkalı bir adminin sitesi gibi ama yine de bir sorayım arkadaşlar..Upgrade indirimi bugün sona eriyor.(80  ($) 60 $ ) .Acele bir karar olacak ama ortak üyelik alalım derseniz ben yönetimi üstlenebilirim.

Sanırım indirim reset saati sonuna kadar devam edecek.Reset saati sabah 06 :00 da.Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi burada belirtirseniz sevinirim...

+1 hertürlüsüne payza paypal :) sorun yok  :))

6il9in

Mobil Erişimide destekliyor ve reklam izlenebiliyor..  (p)  (p)

cihan77

paypal ile katilirim  (a)

nouma26

Paypal veya payza farketmez arkadaşlar.Her türlü katılabilirsiniz.Bilgin hepimize yeter  :P

Ben de yatırım için biriktirmiştim.Sıkıntı çekeceğimizi zannetmem.

RR fiyatı 0.2.Genelde 400  kadar alıp yatırımı çıkarmaya çalışıyorum.400*0,2:80  ($) +60 upgrade ücreti :140 -150 ($) civarı bakiyeye ihtiyacımız olacak.

bilalyuzugullu

bende +1 diyorum.

kampanya bitişi server saatiyle bugün 13:00, bizim saatimizle 19:00 a geliyor. refler ancak yarın sabah 06:00 dan sonra alınabilecek.

planlamayı buna göre yapın bence :y

- Though we are official launched, rented referrals not be available until tomorrow (March 23rd.)
- The Golden membership will expire at 13:00 (servertime).

demiş arkadaş :)

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 22 Mart 2014, 16:03:15
bende +1 diyorum.

kampanya bitişi server saatiyle bugün 13:00, bizim saatimizle 19:00 a geliyor. refler ancak yarın sabah 06:00 dan sonra alınabilecek.

planlamayı buna göre yapın bence :y

:)) 3 saat kalmış..

4-5 kişi olduk zaten

ikose

ahaaaa, 3 saatmi  (prt)
giriş yapmak isterdim ama tüm hesapları reklam için neredeyse sıfırlamışım, şimdi baktımda sadece param Egopay da malasef   :(
Bu sefer beni mazur görün arkadaşlar  (a)