Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Aynı admin bile olsa o çok şansızlık yaşamıştı ama bırakıp kaçacak gibi değildi daynamadı adam en sonunda yazık :) sitesi gerçekten çok hoştu bence al golden derim :D Bunun gibi güzel tasarımı olan sitelere  DR bulması kolay oluyor ödeme v.s. yapmasalar bile insanın tıklayası geliyor bu tarz sitelere :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mart 2014, 23:07:13
insanın tıklayası geliyor bu tarz sitelere :D

tapbux da reklamları izleme mecburiyeti vardı. O nedenle pek  tıklayasın gelmez. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mart 2014, 23:07:13
Aynı admin bile olsa o çok şansızlık yaşamıştı ama bırakıp kaçacak gibi değildi daynamadı adam en sonunda yazık :) sitesi gerçekten çok hoştu bence al golden derim :D Bunun gibi güzel tasarımı olan sitelere  DR bulması kolay oluyor ödeme v.s. yapmasalar bile insanın tıklayası geliyor bu tarz sitelere :D

Aha wattbux +1 ortak buldum.. Sen payza ayarlamaya başla..  :D  (gyk)

Ewet var mı başka..  :P

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 13 Mart 2014, 23:09:30
tapbux da reklamları izleme mecburiyeti vardı. O nedenle pek  tıklayasın gelmez. :D

Mause de site üstünde durması lazım dı hocam bunuda hatırlat bence..  :D

nouma26

Bilmiyorum uyar mı ama forumca ortak bir yatırım da yapabiliriz ilerleyen günlerde isterseniz  :)

cihan77

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Mart 2014, 23:13:46
Bilmiyorum uyar mı ama forumca ortak bir yatırım da yapabiliriz ilerleyen günlerde isterseniz  :)

Bence olabilir.

6il9in

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Mart 2014, 23:13:46

+1 derim payza istemezsin dimi  :D

Ya da ben köşede tutayım biraz...

nouma26

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Mart 2014, 23:15:34
+1 derim payza istemezsin dimi  :D

Ya da ben köşede tutayım biraz...

Karar verelim de bakarız o durumlara :)

6il9in

Yeni avatarımda yakışmış.. Konusu değil ama Elisa hocam temizlik yapar bu akşam uzun zamandır uğraştırmıyoz onu..  :))

Bilal hocam beğendiniz mi yeni avatarımı...  :D

ElisaMcCline

Tanıtım hayırlı olsun nouma :)

Arkadaşlar ben bu aralar sitelere pek bakamıyorum, o yüzden her türlü yatırım konusuna sıcak baktığımı da birçok konuda belirtiyorum
Ortak yatırım düşünürseniz ben şimdiden +1 koyayım, konuşup anlaşmalarda olmazssam değerlendirirsiniz :)

Yeni avatarın hayırlı olsun Bilgin :D