Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Mart 2014, 23:26:37
Yeni avatarın hayırlı olsun Bilgin :D

Eline sağlık.. Yanlız sen olmazsan kim değiştirecek onu bilmiyorum.. ??? Ülke yöneticileri gelirse forma sıkıntı olmasın hocam..  :P  (gyk)

Bu arada her türlü yatırıma varım demişsin ya hocam siz bana 20,00 $ Payza yollayın ben onu yatırım zamanına kadar muhafaza edeyim..  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Mart 2014, 23:29:31
Eline sağlık.. Yanlız sen olmazsan kim değiştirecek onu bilmiyorum.. ??? Ülke yöneticileri gelirse forma sıkıntı olmasın hocam..  :P  (gyk)

Bu arada her türlü yatırıma varım demişsin ya hocam siz bana 20,00 $ Payza yollayın ben onu yatırım zamanına kadar muhafaza edeyim..  :D

Ülke yöneticileri, önce çizgi film kanallarında biribirini boğazlayan tipleri kontrol etsinler.
buradaki masum bir avatarla uğraşacak kadar düşerlerse, vay zaten bizim ülkemizin haline :)

Payza, hmm, vardı, geri yatırdım :))
PM le sorsana kardeşim ala ala :D

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Mart 2014, 23:17:41
Yeni avatarımda yakışmış.. Konusu değil ama Elisa hocam temizlik yapar bu akşam uzun zamandır uğraştırmıyoz onu..  :))

bana dün bir bira için laf ettin, değişim yaptırdın :g
şimdi leyla  olmuş görüyorum seni :))

Bu arada üyelik için teşekkür etmişsin, ben sana Teşekkür ederim Nouma :)
Doğru düzgün bir destek veremedim sana, umarım bu tanıtımın en az Neo kadar uzun süreli olur..  O:-)
Bol Kazançlar  ($)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: bilqin - 13 Mart 2014, 23:17:41

Bilal hocam beğendiniz mi yeni avatarımı...  :D

olmuş olmuş :y forumun yatırımcı şarapçısı :D  bexbux için bence avg lerin düzelmesinide bekle, ben nedense soğudum ordan ???

ama buraya ortak yatırım için +1 derim :y

hakanatik01

resmin böyle olmasına sebeb zaten bexbux'tır bilal hocam ;Önce değişiklik yapıp durdu.Bilgin,adminden daha çok uğraştı siteyle  ,şimdik Avgleride düşürdüyse bilgin içmesinde kim içsin :P :D

HeadSh0t

+1 Geldim. Tanıtımınız hayırlı olsun. O:-)

mtoy76

refin ile uye oldum tanıtım hayırlı olsun

nouma26

Headshot, mtoy76 destekleriniz için çok teşekkürler.

hamzakursad

Nouma +1 desteğe geldim, tanıtımın hayırlı olsun :)

nouma26

Alıntı yapılan: hamzakursad - 14 Mart 2014, 23:18:57
Nouma +1 desteğe geldim, tanıtımın hayırlı olsun :)

Teşekkürler :)