Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 07 Nisan 2014, 19:40:09
Yav bi dur daha yatirimin cikmadi bir an dejavu yasar gibi oldum. Yine ayni senaryomu. 1-2 gune duzelmezse disqute lerin altindan kalkamaz site.

Yatırımımın çıkıp üstüne kâr etmeyi bende isterim tabiki ama bu şuanda siteye ulaşamadığımız ve 404 hatası verdiği gerçeğini değiştirmiyor malesef :D İlk ve tek disputem tapbuxa olmuştu :D umarım 2.side bu olmaz :D

6il9in

Yarin resetten sonra belli sure bekle sonra yapistir disqute yi  :D  (gyk)

enderege

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 07 Nisan 2014, 19:44:13
Yatırımımın çıkıp üstüne kâr etmeyi bende isterim tabiki ama bu şuanda siteye ulaşamadığımız ve 404 hatası verdiği gerçeğini değiştirmiyor malesef :D İlk ve tek disputem tapbuxa olmuştu :D umarım 2.side bu olmaz :D

Siteden umudunuz artık yoksa, Pişmansanız, site artık geri gelmez, gelse bile kazanç sağlayamayız, millet dispute açacak site patlayacak diyorsanız sonuçta dispute açacakasanız (açın veya açmayın demiyorum) önce davranmakta fayda var.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Para ayrı mevzuda, yatırım yaptığım site scam olunca harcadığım zamana üzülüyorum açıkçası  :(

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 07 Nisan 2014, 19:50:54
Siteden umudunuz artık yoksa, Pişmansanız, site artık geri gelmez, gelse bile kazanç sağlayamayız, millet dispute açacak site patlayacak diyorsanız sonuçta dispute açacakasanız (açın veya açmayın demiyorum) önce davranmakta fayda var.

Kesinlikle katiliyorum ender hoca tapbux icin yatirim yaperken cok dusunmustu. Hatta hicbir site icin bu kadar dusunmemisti. Siteden umudunu kesip ilk disqute acanlardan. Kendisi parasini aldi. Ben sonradan acanlardanim disqute yi kazandim ama soguksu ictim. Saglikli dusunup karar vermek en dogrusu.  ;)

6il9in

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 07 Nisan 2014, 19:51:13
Para ayrı mevzuda, yatırım yaptığım site scam olunca harcadığım zamana üzülüyorum açıkçası  :(

Ya ben nabayim bak bexbux geldi yine aklima en sonunda acacam disqute yi dicemde 45 gunu gecti  (d)

Bugunde odemem gelmedi

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 07 Nisan 2014, 19:54:45
Ben sonradan acanlardanim disqute yi kazandim ama soguksu ictim.
Derken?  ???

6il9in

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 07 Nisan 2014, 19:57:21
Derken?  ???

Ender hocadan sonra actim disquteyi paypal beni hakli gordu. Su kadar sure icibde kullanicidan tahsil edilecektir diye mail geldi ama para gelmedi hala bekliyorum  :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 07 Nisan 2014, 19:59:16
Ender hocadan sonra actim disquteyi paypal beni hakli gordu. Su kadar sure icibde kullanicidan tahsil edilecektir diye mail geldi ama para gelmedi hala bekliyorum  :D

Oha ciddimisin :D