Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

relax relax :D  işler yetişir, çalışıyor adamlar harıl harıl :D ana sayfa geldi, login sayfası geldi, giriş yapıldı.

demekki düzeltmek için bi uğraş var :y sadece çok ağır ilerliyor. ama çekip gidecek adam bu kadar uğraşmaz sanırım ;)

@edit  reklam sayfasıda açıldı. tıklamamış olanlar yetişsin :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 07 Nisan 2014, 21:21:24
relax relax :D  işler yetişir, çalışıyor adamlar harıl harıl :D ana sayfa geldi, login sayfası geldi, giriş yapıldı.

demekki düzeltmek için bi uğraş var :y sadece çok ağır ilerliyor. ama çekip gidecek adam bu kadar uğraşmaz sanırım ;)

@edit  reklam sayfasıda açıldı. tıklamamış olanlar yetişsin :)

Bencede relax hocam, az kaldı siteyi scam ilan ediyordunuz  :g

hakanatik01

Site yeni geldi benim RR'ler  tıklamış gözüküyor ne güzel ,demekki oradan zararımız olmuyor ^_-
Reklam veren varsa ama ticket atsın bence en az 20DR gelirdi bana patlat bakalım oradan bir 100RR bari diyip şansını denesin :P :D

ballondor

bende hala açılmıyor :S

hamzakursad

Alıntı yapılan: ballondor - 07 Nisan 2014, 21:40:08
bende hala açılmıyor :S

Bir daha kontrol edin hocam, biraz yavaş olsa da 10 dkdır hata vermedi, 3 tane 0.01 lik reklama bile tıkladım

6il9in

Yav bu kpnusmalari ben bir yerden hatirlitom ama nerden  :D

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 07 Nisan 2014, 21:43:20

Milletin kulağına kar suyu kaçırma, sus. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 07 Nisan 2014, 21:43:20

nerden?  (d)

hakanatik01

Translate mi kullanıyonuz siz nasıl anlaşıyonuz ? :D

@ballondor hocam bizde dışarı çıkamıyoz :P  içerde kalan kaldı gibi birşeymi oldu acaba bende tıklıyorum foruma da bakınıyorum ama hala çalışmalar devam ediyor gibi arada yakalamaç gibi yapacağız sanırım.

Posted Today at 18:26
Update: We're still working on fine-tuning our servers. Migration took a little longer than expected.

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 21:48:14
Translate mi kullanıyonuz siz nasıl anlaşıyonuz ? :D

@ballondor hocam bizde dışarı çıkamıyoz :P  içerde kalan kaldı gibi birşeymi oldu acaba bende tıklıyorum foruma da bakınıyorum ama hala çalışmalar devam ediyor gibi arada yakalamaç gibi yapacağız sanırım.

Posted Today at 18:26
Update: We're still working on fine-tuning our servers. Migration took a little longer than expected.

serverımızda hala stil çalışmaları devam ediyor. Migrenim tuuttu biraz, daha da uzun süre tutabilirmi demiş?  :P