Wattbux (SCAM)

Başlatan nouma26, 13 Mart 2014, 18:37:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

SQLSTATE[HY000] [2002] Connection timed out Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in /var/app/current/includes/modules/site.php on line 25

dedi şimdide :D

ballondor

girebildim. birazda içeride uğraşayım o zmn :D

hakanatik01

Neden bilmem ama Comodo da sorun yok diyeyim o zaman ben tıklıyorum görüntüde aldım bak ayde :D

sitede Hong-kong'tan yayına geçmiş ama :)

HyperNova

Umarım bir daha böyle sıkıntılar yaşanmaz.

hamzakursad

Arkadaşlar wattbux serverını taşımış sanırım. Server reset saati değişti ve demin izlediğim reklamlar sayılmamış. Reklamları tekrar izlemek gerek. Bilginize  (a)

Edit: Site baya bir hızlanmış. İşte şimdi gözüme girdi  (hp)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 07 Nisan 2014, 23:03:49
Arkadaşlar wattbux serverını taşımış sanırım. Server reset saati değişti ve demin izlediğim reklamlar sayılmamış. Reklamları tekrar izlemek gerek. Bilginize  (a)

Çalışmalar devam ediyor anlaşılan (hp)
SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in /var/app/current/includes/modules/site.php on line 25

aydyar13

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 07 Nisan 2014, 23:03:49

Son cümleyi okuyunca merak edip girdim.

SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in /var/app/current/includes/modules/site.php on line 2

:g

cihan77

Biraz once bende tikladim. Yeni server oncekine gore hizliydi. Sorun sitenin yan uygulamalarindan kaynaklaniyor.

hamzakursad

Hala çalışmalar devam ediyor sanırım. Ama şuanda yine giriyor ;)

mtoy76

giriyor siteye ama reklamlar resetlenmedi