Eprofitbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan Flying Madman, 18 Mart 2014, 23:54:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Hayırlı olsun @Flying Madman ;)

abcb

Ödemen hayırlı olsun Flying Madman  :)

ikose

Ödemeniz Hayırlı Olsun  Flying Madman  :)

volkanaydinli

Hayırlı olsun Flying Madman...

paragelsinde

ikose

4 gündür sitede hiç ödeme yok, forum tamamen temizlenmiş, ödeme alamadım yazıları kaldırılmış..
Buna rağmen 1 ödeme bile yapılmamış, admin herhangi bir duyurudada bulunmamış.
(scm)

Engin

ben demişdim size ama siz beklyn demişdiniz ... (scm)

GiX.d3viL

ben 1$ a erişip ödeme talep ettikten sonra hiç reklam tıklamadım ama boşa tıklamış olduk o kadar reklama :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Engin - 16 Nisan 2014, 16:16:42
ben demişdim size ama siz beklyn demişdiniz ...

Siteler ilk tökezlediğinde scam ilan etseydik, etrafta SCAM ilan etmediğimiz site kalmazdı :)
Net bilgiler olmadan siteleri SCAM ilan etmemeye çalışıyoruz. Tekrar toparlayanlar da olabiliyor.

Şu anda yeni tanıtılmış sitelerin içinden dahi en az 10 tane siteyi SCAM ilan edebiliriz.
Daha doğuştan scam özelliklerle başlayan siteler var. Ama ilk ödemelerden belki alan olabilir diye tanıtanlara da şans veriyoruz.

Engin

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Nisan 2014, 00:49:24
Siteler ilk tökezlediğinde scam ilan etseydik, etrafta SCAM ilan etmediğimiz site kalmazdı :)
Net bilgiler olmadan siteleri SCAM ilan etmemeye çalışıyoruz. Tekrar toparlayanlar da olabiliyor.

Şu anda yeni tanıtılmış sitelerin içinden dahi en az 10 tane siteyi SCAM ilan edebiliriz.
Daha doğuştan scam özelliklerle başlayan siteler var. Ama ilk ödemelerden belki alan olabilir diye tanıtanlara da şans veriyoruz.
ben kanıtta göstermişdim size