Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

hahah, unuttum burayı bugun ya :) 20 dolarım var; ama ancak gece gelebilcem. Aceba o sureye kadar odemelere devam edebilir mi  :D :D
Hayırlı olsun bu arada:) Ödeme alabilirsem, +41 dolar net karla ben de devam edicem yoluma.. Site güven verseydi DR sayısını arttırcaktım ama vazgeçtim şimdilik:) Sömürmeye devam....

bilge8408

Neyse ya nolur nolmaz  :D :D

4. ödeme;

Toplam yatırım 3 dolar bu arada  :D :D

nouma26

Hayırlı olsun Bilge....

enderege

Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

tüm ödemeler hayırlı olsun arkadaşlar :)
Şu sıra imzasız'ım...

murtynet 1

Satın Alma Tarihi   Sevk Miktarı   Maliyet   Kuyruk Pozisyonu   Seçenekler
Cum Kas 09, 2011 11:20 am   3   0,90 $   267 º

ACABA 1. SIRAYA KAÇ AYDA GELEBİLİRİM?

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Bilge :)
Tebrik eden arkadaşlara da teşekkürler... :)

Sitenin güven verip vermemesi benim için düşünüleceklerin en sonuncusu artık.
Adminin sonuna kadar zorlayacağına eminim. Sadece buna emin olabilirsiniz. (bana sorarsanız)
Yarın da batabilir... aylarca ayakta da kalabilir. bu konuda hiçbir fikrim yok...
Tek emin olduğum şu:
Bu admin şansını sonuna kadar zorlayacak. Pes etmeyecek. Yarıda bırakıp gitmeyecek.
Bir gün bu site kaybolmuş olursa, emin olun admin de çok para kaybetmiş durumda olacak.

bilge8408

Admin Brezilyalı ondan :) Ne olurdu başka ülkeden olsaydı  :D :D Ne güzel yayardık openbux'u :) Bu arada PP ödemelerini neden şahıs hesabından gönderiyor?? 2 gün sonra başımıza ekşimesin :)

ElisaMcCline

Ödeme notu işin ne olduğunu açıkça belli ediyor aslında... bir hak talebinden bahsediyorsak daha önce benzer ödeme alanların PP ye sorusu vardı bu konuda.
PP den sıkıntı olmayacağı bilgisi alınmıştı ama adamı rahatsız ediyor bu kesin :)
PP de business olamamış demekki :)

efebakan

Elisa çok teşekkürler

Ödeme Alındı (Benzersiz İşlem No

Gönderme yöntemi:
Renan Decarlo (Ödemeyi gönderen: ABD dışı - Onaylı)
Alıcı e-postası:

Ödeme şuraya gönderildi:

--------------------------------------------------------------------------------

Toplam tutar:
$1,02 USD
Ücret Tutarı:
-$0,35 USD
Net tutar:
$0,67 USD

Para iadesi bildirme 

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.

--------------------------------------------------------------------------------

Tarih:
22.12.2011
Saat:
19:17:32 GMT+02:00
Durum:
Tamamlandı

Konu:
Renan Decarlo, PayPal aracılığıyla size $1,02 USD gönderdi.
Not:
Thanks for the preference! In accordance with our Terms of Service 6.08, you are required to post a payment proof on our forum in no more than 24h to be able to receive your next payment:
Ödeme türü:
Anında