Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

2 $ olmuş adminin elinde kuş.Hayırlı olsun Efe...

ElisaMcCline

Hayırlı olsun efe... :)

Nouma,
Kuşa dönmüş cashout bilgisinden çıktı tabii ki ama; Biraz kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit gibi olacak, üzerine alınma, bu yazı tüm foruma...

Bence hala yanlış tarafından bakıyorsunuz.
İlle de 2$ da cashout yapacağım diyenler... 0,005 lik reklamlara tıklayıp 1$ da ödeme aldım diye de düşünebilirler.
Günlerce ödemeyen sitelere tıklamaktan iyidir sanırım. ;) ya da 0,005 lik reklamlara tıklayıp 4.5$ - 5$ da ödeme alacağını ummaktan da iyi olmalı ;)
Yatırım şansı ya da düşüncesi olmayan bir sürü arkadaşımız var... Acaba en son hangi  PTC sitesinden, hiç refi olmadan ödeme alabilmişler ? :)
Ödeme alamadıkları ama hesaplarında bekleyen 2$, acaba bu 1$ dan daha mı değerli ? :)

Fee %50 değil sitede.. fee=1$..... acele etmeyenler daha yüksek rakamlarda çekip tık karşılığını 0,005 ten daha yukarıya yükseltmiş oluyorlar...
Yeni açılmış bir siteye 1-2 direk ref bulabilmek çok zor olmamalıydı... Ama sizler ayrı ayrı farklı gerekçelerle siteyi sevmediniz.
Aranızda gerçekten hak verdiklerim de var. Sudan bahaneleri olanlar da...

2 adet refim, 2 şer direk refiyle yeni cashout aldı;
Sadece 2 direk refle her ikisinin de balanceları 6$ ın biraz üstündeydi. Benden 1-2 gün kadar sonra haber verince başladılar.
Her ikisi de 5$+ civarında cashout yaptılar, biri dün, diğeri, 2 gün önce. Bunlardan biri siz de olabilirdiniz.
5$, yatırım yapılmayan bir ptc sitesinden alınabilecek güzel bir para bence.. Sürekli yatırımla gidenler bunu anlamayabilir.
Siz bunu bir ümit para alırım diye onlarca siteye tıklayan ve tek kuruş alamayan arkadaşlarımıza sormalısınız.

Aynı dönemde başlayan başka bir direk refim, refsiz 2.70$ lardada ( anlık cashout değeri 1.70$ yapar, demekki efe çok sallamış tıkları :) )
O da bu aralarda cashout alıp almamayı düşünüyor.

Kimse kusura bakmasın ama. 1cent bile alamayacağımı bile bile destek olmak için birçok kişinin refi olup tıklıyorum.
Bu sitelerden 1$ bile olsa bir ödeme alabilmek isterdim. Birikince güzel para olurdu eminim.. Çünki sürekli siteler gidip başka siteler için birilerinin
direk refi olup destek için tıklıyorum ve benim kendi sitelerimden her dönemde daha fazla siteye destek için tıklıyorum.
Emin olun her birinden 1$ alabilseydim, yatırım yapacak site aramazdım sanırım.

Şu Brezilyalı admini de savunur pozisyona düşürüp durmayın beni. :D
Ama bu söylemler, kendi tıklarıyla birşeyler kazanmaya çalışan bir sürü kişiyi siteden uzaklaştırdı. Alabilecekleri 1$ dan da oldular.
Burası yerine kesinti yapmıyor diye buxsl e girenler daha mı çok cashout yaptı yani. ya da yine refsiz olarak buxtrio ya girenler, ya da başka bir yere...

Yeni başlayacaklar için çok riskli artık. Şansını denemek isteyen dener ama tavsiyem değil.
Adam AP nin kart kabul etmemesi yüzünden sadece AP lere yetişemiyor, geciktiriyor. Ama PP leri çatır çatır sektirmeden ödemeye devam ediyor.
Bakalım nereye kadar gidecek .....

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Aralık 2011, 20:34:00
2 $ olmuş adminin elinde kuş.

Tamam...Tamam. Bir daha openbux aleyhine bişey demicez.  :D

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 22 Aralık 2011, 22:38:44
Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Aralık 2011, 20:34:00
2 $ olmuş adminin elinde kuş.

Tamam...Tamam. Bir daha openbux aleyhine bişey demicez.  :D

ahahah; laf yok brezilyalı adminimize; çok seviyoruz biz onu!!

ElisaMcCline

Yaa arkadaşlar... Cidden, kendim için yazdıysam ne isterseniz onu yazın. Dileyene forumdaki aktif devam eden arkadaşlarımızın tıklarını çıkartayım,
Tüm gelirin yanında bit mi pire mi ona beraber karar verelim. :) He desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler... :)

Ama şunu da görmezden gelemiyorum; Yahu,
Efe' yi ne zamandır tanırsınız..  ( bana doğduğumdan beri tanıyormuşum gibi geliyor artık :D )... Kaç tane ödeme kanıtına şahit oldunuz  ??? :)
Bu kadar gün tıklamamış sallamış, ona rağmen siteden yine de ödeme alabiliyor.
Hiç kaçırmadan tıkladığımız ve hatta direk reflerle 2$ a çabucak gelebildiğimiz sitelerden bile ödeme alamıyoruz çoğu zaman.

Şimdi hangi site tu-kaka oluyor...
Bu söylemlerle, onlarca siteye tıklayıp tek kuruş alamayan birilerini de siteden uzaklaştırdıysak gerçekten üzülürüm.
Tek derdim buydu...
Neyse yazdım bitti :)

FilmsizKalma

valla benimde 5 refim var direk 2$ olunca ilk eşşeklik edip çekmiştim. 1$ da ilk 3 ref kiralamıştım sonra 2$ daha attım rente (gerçi gün gelirde kiralayabilirsek ref bakalım kısmetse ekmek kuyrugu olsa biterdi bee :):)) şu andada balance 5 e geliyor. yani ref kiralamaya harcamasam (ki boşa gitti) 10$ olmuştu o yüzden openbuxa bişe diyemem yatırımsız ödeme yapan bir site en azından .

ama ilk kiraladığım o 3 reften dolayı pis gıcığım admine ender hocam ödemeleri toplayıp gidelim samba yapmaya adminle

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Aralık 2011, 01:18:33
valla benimde 5 refim var direk 2$ olunca ilk eşşeklik edip çekmiştim. 1$ da ilk 3 ref kiralamıştım sonra 2$ daha attım rente (gerçi gün gelirde kiralayabilirsek ref bakalım kısmetse ekmek kuyrugu olsa biterdi bee :):)) şu andada balance 5 e geliyor. yani ref kiralamaya harcamasam (ki boşa gitti) 10$ olmuştu o yüzden openbuxa bişe diyemem yatırımsız ödeme yapan bir site en azından .

ama ilk kiraladığım o 3 reften dolayı pis gıcığım admine ender hocam ödemeleri toplayıp gidelim samba yapmaya adminle

;D
Ref konusunda gıcık olmayan yok walla ;D
Alana kadar ayrı gıcık, aldıktan sonra da ayrı ;D

efebakan

merhaba
herkese çok teşekkürler yorumları için
ben  o kadar çok yere üyeyimki  hangisine yetişim şaşırdım
clickbank  olayı mesela bazen  ödeme alanları görüyorum  ve
tamam clickbank la uğraşıcam diyorum  pat karşıma birşey çıkıyor  ve  onu araştırmaya başlıyorum
elisa senden başkası bukadar yardım etmedi bana 
neyse teşekkürler hepinize

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Aralık 2011, 01:18:33
ender hocam ödemeleri toplayıp gidelim samba yapmaya adminle

Elde yok avuçta yok. Neyle gidicez abi Samba yapmaya.  ;D