Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 13 Kasım 2011, 11:58:53
Adminin refleri çoğaltmaya şimdilik niyeti yok gibi.Vardır bir bildiği heralde :)

Çok kastım, hiçbirşey söylemiyor inek :)
Bir de taktı şimdi, forumda aktifsin niye mod listesine yazmadın diye. İstemiyorum diyorum,
bu sefer de ben ne yazsam gelip biraz ekleyip mesajlarımı değersiz ilan ediyor :) Onları da ekleyince tam oluyormuş yani :D
Ben de protesto ediyorum, yazmıyorum artık forumda ciddi birşey. Yiyorsa gel düzelt dedim, ptc-investigation da yazıyorum artık :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 13 Kasım 2011, 13:25:30
Valla, onu bilmem de bu aylık uyelikleri kaldırmadıgı surece sansı yok uzun vadede bence. Ama su da var; proje ciddi gibi gozukuyor. Yani baya bir para harcanmis. Diger sitelere gore daha uzun omru olcagi da kesin gibi gozukuyor :)
Aylık üyelikler de kısa vadeli para akışını da sağlıyor aslında. Düşünürsen ref bulamayan bir sürü kişi içeri para attı, boşa gtmesin diye bronze alıyorlar.
Bu işten kaançlı çıkan yine admin gibi duruyor :) Büyük para yatıramayacakların yatırımlarını da bu şekilkde alabilmiş oluyor ;)

Yazılarında gördüğüm kadarıyla admin biraz mükemmeliyetçi. Koyduğu kurallarda sabit ve kendisi bile delmiyor,esnetmiyor.
Cevaplarda da mükemmeliyet duygusu var. Herşey tam olsun istiyor. O yüzden mod bulmak konusunda da çok sıkıntı yaşayacak bence.
Hatta Mod seçse de onların ensesinde boza pişirecek gibi duruyor :) Her konuya bir de ben cevap vereyim der mi bir admin yahu... :)

Adamın kafasında iyi ya da kötü ne varsa onu harfiyen uygulayacak gibi duruyor kısaca. Tek sorun ne zaman ne yapar bilemiyoruz :)

Anlam veremediğim iki nokta daha var;
Neobux reklamlarını neden kabul etmiyor ? ; Ne kadar rakip olabilir ? 3 kuruşluk sitelerin ya da diğer uç nokta INC reklamı bile çıkabiliyor.
Bir de EMS forumda nasıl bu kadar aktif olunabilip 2 gün içinde 1 numaralı koltuğa oturabildi. ???

Bunun dışında ömürünü biraz üyeler de belirler... Biraz esnemesi lazım artık...
Ama genel anlamda adam uğraşmış. Para harcamış. Bunları 3 günde kaybolmak için yapmış olamaz. Emeğine ve harcadığına değmez.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2011, 13:06:58
Site bence çok uzun ömürlü olacak. Neden? Bu ref alamama,avg düşüklüğü,fee, vs. gibi olaylardan beni ya verem edecek yada kanser. Beni öldürüp dispute açmamın önüde kapanacak. Eee... daha ne? Mis gibi gelir işte sana. Admin dediğin böyle olur!!!...
:D :D :D
Senin bakkal ne yapıyor yahu, çağırsana gelmediyse. Bak mis gibi rakı sofrası muhabbeti çıkar bu openbux tan :D
Bitmez bu openbux muhabbeti :D

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2011, 14:14:14
Tecrübe ile sabit.
Senin tecbübenle öğrendik biz de zaten :)
İlk sen oldun, bizim için feda ettin kendini.... Teşekkürler Dostum, o ben de olabilirdim, aramızdan bir başkası da :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Kasım 2011, 14:29:55

Bitmez bu openbux muhabbeti :D

Daha ne istiyorsun? bu sayede konun gündemde duruyor. Bakkal bana dispute açtı. Bigtime, vcbux, bux4cash da batırdı paraları. Bir dahada uğraşmam bu işlerle dedi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 13 Kasım 2011, 14:36:10
Daha ne istiyorsun? bu sayede konun gündemde duruyor. Bakkal bana dispute açtı. Bigtime, vcbux, bux4cash da batırdı paraları. Bir dahada uğraşmam bu işlerle dedi.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun :D

ElisaMcCline

Çok ayıp ama, bazı arkadaşlar openbux foruma cashout giriyor, bizim foruma girmiyor ... 24 saat içinde proof girme zorunluluğu mu getirsek biz de :D :D :D
Yakalandınıııızzzz :D

universitely76

Tamam itiraf ediyorum ben yaptım:)  orada paylaştım ancak admin e-mail gönderip rica etmiş, bende kıramadım, ne yapayım yani :D

Şaka bir tarafa yüksek kesintiyi unutarak deneme çekimi yaptım ancak %50'Ye yakın feeden sonra paylaşmayı canım pek istemedi. Siteye de işin ucunda tehdit olduğundan yolladık kanıtı.
Sizde proof göndermeyenlerin hesabını askıya alacagınızı söyleyin, yollayalım :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Hayırlı olsun sende bendensin. %50 fee  :-* Yuhhh be.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Teşekkürler . Bu site bu kesintiler ile hayatta batmaz  :-X
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 14 Kasım 2011, 12:34:57
Tamam itiraf ediyorum ben yaptım:)  orada paylaştım ancak admin e-mail gönderip rica etmiş, bende kıramadım, ne yapayım yani :D

Şaka bir tarafa yüksek kesintiyi unutarak deneme çekimi yaptım ancak %50'Ye yakın feeden sonra paylaşmayı canım pek istemedi. Siteye de işin ucunda tehdit olduğundan yolladık kanıtı.
Sizde proof göndermeyenlerin hesabını askıya alacagınızı söyleyin, yollayalım :)

Yok sadece sen değiiiiiiilll, sizin çeteden bir kişi daha gördüüüüm :)
Hayırlı olsun :) ................... da,
kesinti %50 değil.... 1$...
2$ çeksen de, 49$ çeksen de, 50$ a kadar 1$ kesinti var ;)
Acele etmişsiniz yahu :(