Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merts

Evet ilk Gün Zaten Çok Baktım Durdum En Son 3 Ref Denk Gelmişti Aldım Gectim Şansıma Sanırım içlerinden Biri 8 Tıklamıs Galiba Üyelik Almış O Ref :) 8.10 $ Rentalde Duruyor Artık Onlada Ref Alır Dururum Reklama Çıkarım Direk Ref Kazanırız Siteyi Ben Cidden Çok Beğendim Tasarımı Olsun Kuralları Olsun Uzun Vadeli Olacak Gibi İns Bakalım Artık Elimizi Attığımız Yer Kuruyor Çünkü :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: merts - 14 Kasım 2011, 17:55:25
Evet ilk Gün Zaten Çok Baktım Durdum En Son 3 Ref Denk Gelmişti Aldım Gectim Şansıma Sanırım içlerinden Biri 8 Tıklamıs Galiba Üyelik Almış O Ref :) 8.10 $ Rentalde Duruyor Artık Onlada Ref Alır Dururum Reklama Çıkarım Direk Ref Kazanırız Siteyi Ben Cidden Çok Beğendim Tasarımı Olsun Kuralları Olsun Uzun Vadeli Olacak Gibi İns Bakalım Artık Elimizi Attığımız Yer Kuruyor Çünkü :)
Ehehehe, enderege duymasın, saçını başını yolar (kendisinin ) :D
Hayırlı olsun o zaman .. :)

Evet görsel olarak biz de beğendik. Scripte ilaveler yaparak zenginleştirmiş de admin. Bu da kendi adıma benim hoşuma gitti.
Çünki adminin ilgilendiğini de gösteren bir durum.
hepberaber göreceğiz ne olup biteceğini.
En büuük sorun, reflerin gerçek olması aslıda.... Adet az ve ne yapacaklarını bilemiyorsun. Tıklayabiliyor ya da devam edebiliyor.
Botlarda olduğu gibi elbet 4 gün sonra da tıklar diyemiyorsun.. :) Ama 3-5 gün sonra geri gelen de olabiliyor.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 18:15:03

Ehehehe, enderege duymasın, saçını başını yolar (kendisinin ) :D

Kel kaldım zaten.

Evet görsel olarak biz de beğendik. Scripte ilaveler yaparak zenginleştirmiş de admin. Bu da kendi adıma benim hoşuma gitti.

Bende beğendim,hoşuma gitti ama!

Çünki adminin ilgilendiğini de gösteren bir durum.

Çok ilgili maaşallah. 2$ istedim 1$ gönderdi. Anında. Sonra hemen ödeme kanıtı koymazsan cızzz diye uyardı. İlgisine diyecek yok!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

merts

20 Dolar Birikene Kadar Cashout Yapmayı Düşünmüyorum Açıkçası :):)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: merts - 14 Kasım 2011, 18:48:14
20 Dolar Birikene Kadar Cashout Yapmayı Düşünmüyorum Açıkçası :):)

E site yeni tabii ki, ne kadar ayakta kalır bilemiyoruz o yüzden rakam biraz çok gibi geldi :)
Bir çok kişi farklı sebeplerle de olsa uzun süre kalacağını düşünüyor sitenin.
Ama adminin planının bunu düşüneceğimiz ortamı yaratmak olup olmadığını da kimse bilemez :D
Beni en çok etkileyen site tasarımından öte, neobux' ın siteyi dışlaması oldu.
Daha önce de benzer durumlar yaşanan birkaç sitede nispeten daha uzun ömürler gördük.
Ve nedense bu sitelerde bir süre sonra DDOS saldırıları başladı..... Bunun bir tesadüf olmadığını düşünüyorum.
Yakın zamanda openbux için de bekliyorum ve asıl durum bu zaman geldiğinde belli olur gibi geliyor ...

Ve bir Komplo teorisinin daha sonuna geldik,
Esen kalın :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 20:23:52

emoneyspace! Ben esas komployu burada görüyorum. Senelerin sitesi İnc.i bigtime ve yi 3-5 günde geçip 1. oldu. Birazda senin dürtmen vardı! Valla sendende şüphelenmiyor değilim hani.  :D

Belkide fernando dan daha hacker dır bilemeyiz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2011, 20:42:00
Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 20:23:52

emoneyspace! Ben esas komployu burada görüyorum. Senelerin sitesi İnc.i bigtime ve yi 3-5 günde geçip 1. oldu. Birazda senin dürtmen vardı! Valla sendende şüphelenmiyor değilim hani.  :D

Belkide fernando dan daha hacker dır bilemeyiz.
Orada aşağı yönde oy da kullanılabildiğini unutmayalım :)

Şimdi bir refimin başına gelen olay... (bigtime)
Forumdan bir kısım arkadaşlar para alışverişi ve benzer sebeple kendisini isim olarak tanıyorlar.

İlk reflerimden biridir. Ne kadar uzun bir xaman geçtiğini hatırlarsınız ve pioneer.
2$ ödemesini kendi tıklarıyla aldı ve devam etti. 5$ a gelince yatırım şartı gereği ikinci ödeme olan 5$ ını çekemedi ve zarar edeceğini bile bile,
içerdeki parasıyla 5 kadar ref kiraladı, bu şekilde ikinci ödeme sınırı olan 5$ a gelince bunu da çekebilecekti.
4.8$ lara geldiğinde, bu yeni bir olay biliyorsunuz, Nelson dedi ki, içeriden yapılan yatırımlar artık geçersiz. Siteye para yatırın ki yatırımdan sayılsın.
Yeni kuralın eski yatırımı etkilememesi gerektiğini düşünerek, cashout limitine az kalmış da olduğu için şansını denedi ve bingo..
Para yatır öyle ödeme iste diyor Nelson amca :D Sanki ödeme yapıyormuş gibi..

Şimdi sen olsan aklına her geldiğinde, her gördüğün sitede orada bigtime-INC gördüğünde negatif oy verir misin, vermez misin ? :)
Benzeri durumu yaşayan kişi sayısı, sence kısmen de olsa para kazanmış adamların sence kaç katıdır :)
ki, para kazanmış bile olsa birçok kişinin orada olumlu oy kulandığına inanmıyorum. Mesela ben o reklamı tıklamıyorum bile.. tıklasam da oy vermeden geçerdim :)

Bir yaşanmış gerçek hikayenin daha sonuna geldik,

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 21:01:45

Ben şunu merak edip soruyorum tecrübenize dayanarak. Malum openbux da  emoneyspace reklamı çıkıyor ve onaylanmıyor. Kullanıcı yalakalık olsun diye yukarı oy veriyor yine onaylanmıyor. Bunu birçok kez deniyorsa bu notu etkiler mi?

;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2011, 21:09:20
Ben şunu merak edip soruyorum tecrübenize dayanarak. Malum openbux da  emoneyspace reklamı çıkıyor ve onaylanmıyor. Kullanıcı yalakalık olsun diye yukarı oy veriyor yine onaylanmıyor. Bunu birçok kez deniyorsa bu notu etkiler mi?

;D

Onaylanmayanın ne olduğunu anlamadım.. Reklam tıklayınca para mı gelmiyor diyorsun ?

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 21:23:18

Onaylanmayanın ne olduğunu anlamadım.. Reklam tıklayınca para mı gelmiyor diyorsun ?
Şimdi millet onu para gelecek reklam diye tıklıyor ama hala mavi kalıyor. Onaylanmadı para gelmez diye birdaha bir daha tıklayıp oy veriyor. Oyu etkilermi etkilemez mi. veya şöyle desem; 3-5 kişi ha bire olumlu oy versek oylar artar mı?