Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :)
Darısı sizin başınıza artık :)

bilge8408

Ağlamayana meme yok, ahahah. Geldi para :) Ayrıca admin efendi, odemelerimi farkli konularda vermemi istemis. Cocuk gibi yahu... Neyse aganın eli tutulmaz....

2. odeme (10.33 dolar) Toplam Yatırım: 3 dolar ; Toplam Kazanc: 15 dolar

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 17 Kasım 2011, 00:16:05
Ağlamayana meme yok, ahahah. Geldi para :) Ayrıca admin efendi, odemelerimi farkli konularda vermemi istemis. Cocuk gibi yahu... Neyse aganın eli tutulmaz....

2. odeme (10.33 dolar) Toplam Yatırım: 3 dolar ; Toplam Kazanc: 15 dolar

Hayırlı olsun Bilge :)
Ama sen de iyice zıt gidiyosun... :D Adam proof koymak için taslak, ve ne şekide olacağını yazmış zaten. ;)
Walla onun forumu, evet aga kendisi :D

nouma26

Hayırlı olsun Bilge....

enderege

Hayırlı olsun. Neyse site yeniden Elite statüsüne geldi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Hayırlı olsun Bilge  :) Güle güle harca ;D

bilge8408

sagolun arkadaslar ; somurmeye devam:)

FilmsizKalma

hayırlı olsun bilge :)
bende dedim bi deneyim gelecekmi 2 dolar istedim 1 dolar admin bindirdi 0.35 paypal bindirdi hiç yollamasaydınız dicektimde utanmadan bida konu açın diyor :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Kasım 2011, 00:01:22
hayırlı olsun bilge :)
bende dedim bi deneyim gelecekmi 2 dolar istedim 1 dolar admin bindirdi 0.35 paypal bindirdi hiç yollamasaydınız dicektimde utanmadan bida konu açın diyor :)

Abi forumu takip etmiyormusun diyeceğim ama ediyorsunda. Neden 2$ istedin ki? 1$ kesiyor admin. Kuyruktakilerin kuyruk acısını dindirmek için biriktiriyormuş. ;D

Yinede Hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

ender hocam birken ilk 1 dolarada 3 ref almıştım 3 ündede tık yok :):) adam ref paralarına birikitriyor anlaşılan ödeme kesintilerini biriktirdiği gibi. Ya 50 ye kadar kesinti oluyomuş her halukarda kesecekti bende isteyim bari dedim.allahtan 6 direk ref buldum günde 0.2 civarı bişeyler geliyor artık ne birikirse kalsın :)