Openbux ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 01 Kasım 2011, 16:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Kasım 2011, 01:51:23
Evet Bilge :) Reklam çok mu verıyorsun?Nerede reklam veriyorsun acaba bu kadar ref kazanabilmek için?Ya da blogun filan var mı?

Daha çok clixsense'i kullanıyorum. Balance'ı kullandığım için masrafı da olmuyor. Incrasebux da yardımcı oldu ilk zamanlarda..

ElisaMcCline

4.üncü ödeme de geldi :)
AP de az parası var o yüzden onay vererek gönderiyor, PP instant .. İstedikten 1.5 saat sonra gelmiş, e bu da instant sayılır.. ;)

Toplam yatırım: 20$
Toplam cashout: 11,03 + 15,13 +13.59 + 16.55 = 56,30$
Net kazanç: 36,30$

Henüz üye olmadıysanız beklerim :)

nouma26

Hayırlı olsun hocam.Güle güle harcayın....

enderege

Hayırlı olsun hocam ödemeniz. Gülegüle garcayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar,
bakalım ne kadar daha sorunsuz devam edecek site.. ;)

yingyang16

Ödemeniz hayırlı olsun hocam  :) Güle güle harcayın ;D Bol kazançlar dilerim ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:35:48
Teşekkürler hocam, hep beraber kazanalım isterim :)
ama siz gömdünüz galiba clixsense reklamına :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Kasım 2011, 15:45:52
Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:35:48
Teşekkürler hocam, hep beraber kazanalım isterim :)
ama siz gömdünüz galiba clixsense reklamına :)

Hocam ben reklam parasını dışardan yatırdım  ;) Son aldığım 10 ref tahmin ettiğimiz gibi pasif >:(  birde ref kuyruğuna girmiştim 3 ref için 1 hafta olacak hala ref gönderecekler o yüzden siteden soğudum  ::) Tıklamaya devam edicem 30 direk ref  27 de RR var gittiği kadar  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:55:37
Hocam ben reklam parasını dışardan yatırdım  ;) Son aldığım 10 ref tahmin ettiğimiz gibi pasif >:(  birde ref kuyruğuna girmiştim 3 ref için 1 hafta olacak hala ref gönderecekler o yüzden siteden soğudum  ::) Tıklamaya devam edicem 30 direk ref  27 de RR var gittiği kadar  ;)

Hocam işi direkler götürüyor zaten bende de... Hayırlı çıkmadı mı direk refler ? :) ..
Bence soğumayın, ama fazla ref de kiralamayın. Makul adette tutup toparlayın sadece...
Yeni gözde clixsense de sadece direk reflerle yürünecek unutmayın, ona hazırlık olur :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Kasım 2011, 16:07:27
Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Kasım 2011, 15:55:37

Hocam işi direkler götürüyor zaten bende de... Hayırlı çıkmadı mı direk refler ? :) ..
Bence soğumayın, ama fazla ref de kiralamayın. Makul adette tutup toparlayın sadece...
Yeni gözde clixsense de sadece direk reflerle yürünecek unutmayın, ona hazırlık olur :)

Bendeki direk refler Türkiye den olduğu için bide sitede ref kiralayamadıkları için sanırım bu sitede devam etmiyorlar 30 direk refte 24 ile 34 tık arası değişiyor  :-X kazandığımız kadarı yeter hocam  ;D